ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Αρτιος ο φάκελος υποψηφιότητας του Ηρακλείου για το Conference League»

Κανονικά υποψήφιο να φιλοξενήσει τον τελικό του UEFA Conference League το 2022 ή το 2023 θα είναι το Ηράκλειο όπως προέκυψε έπειτα από τη συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με τους απεσταλμένους της διεύθυνσης εθνικών ομοσπονδιών της UEFA.

Το πρωί της Πέμπτης (02/07) ο υφυπουργός Αθλητισμού είχε συνάντηση με τους Ζόραν Λάκοβιτς και Μάριο Γεωργίου και - όπως σημειώνεται από το γρ. Τύπου του Λ. Αυγενάκη - επιβεβαιώθηκε ότι ο φάκελος υποψηφιότητας του Ηρακλείου, για τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023 στο Παγκρήτιο, είναι άρτιος.

Η ενημέρωση για τη συνάντηση έχει ως εξής:

Συνάντηση με UEFA - Conference League 2022-3 στο Ηράκλειο

Συνάντηση με τους απεσταλμένους της διεύθυνσης εθνικών ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς και Μάριο Γεωργίου, είχε νωρίς σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, λίγο πριν αναχωρήσει για το Ηράκλειο, για τις επισκέψεις εκεί των Υπουργών Τουρισμού και Υγείας.

Συζητήθηκαν διεξοδικά όλα τα ανοιχτά ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αναλύθηκαν, επίσης, η προτεινόμενη από την UEFA διαδικασία επιλογής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και ο σχεδιασμός για την εκδήλωση της κλήρωσης των ομίλων Champions League και Europa League στο ίδρυμα Νιάρχος στις 1-2 Οκτωβρίου.

Παράλληλα, επιβεβαιώθηκε ότι ο φάκελος υποψηφιότητας του Ηρακλείου, για τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023 στο Παγκρήτιο, είναι άρτιος.

Οι εκπρόσωποι της UEFA εξήραν την πληρότητά του και τη σοβαρή προσπάθεια όλων των εμπλεκομένων στην ομάδα διεκδίκησης, με τη συμβολή και του ίδιου του Πρωθυπουργού, που τους κάνει θετικότατη εντύπωση, αλλά διευκρίνισαν ότι χρειάζεται υπομονή ως το τέλος της αξιολόγησης.

 

karta antonis garden