ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προγραμματίστηκε η συνάντηση για το θέμα των εργασιών στα Περβόλια

Για την Τρίτη 2 Ιουνίου στη 1 το μεσημέρι προγραμματίστηκε η συνάντηση για το γήπεδο Περιβολίων. Αυτή θα περιλαμβάνει το δήμαρχο και στελέχη του δήμου Χανίων, αλλά και τους προέδρους των ΠΑΕ Πλατανιάς και Χανιά.

Ο Δήμος Χανίων έχει αποστείλει σχετική πρόσκληση τόσο προς τον κ. Ροκάκη όσο και στον κ. Μαθιουλάκη προκειμένου να παραστούν στη συνάντηση η οποία θ’ αφορά τη χρησιμοποίηση του γηπέδου από τις δύο ομάδες από εδώ και στο εξής, αλλά το πιο σημαντικό τα έργα που χρειάζεται να γίνουν, τις παρεμβάσεις που έχει ανάγκη το γήπεδο προκειμένου να φιλοξενεί με ασφάλεια τον κόσμο.

Οπως έχει τονίσει σε δηλώσεις του μέχρι σήμερα ο αντιδήμαρχος αθλητισμού, Στέλιος Μιχαηλάκης, οι εργασίες που πρέπει να γίνουν, αφορούν το σκέπαστρο, το οποίο σε κάποια σημεία δεν είναι στεγανό, με αποτέλεσμα νερά να εισέρχονται στα μπετά και να δημιουργούν πρόβλημα. Επίσης, στην ανατολική κερκίδα, δηλαδή απέναντι από τη σκεπαστή, θα πρέπει να γίνουν έργα που θα διασφαλίσουν τη στατικότητά της.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια τεχνική μελέτη, η οποία μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει και το κόστος, παρ’ όλα αυτά αυτό δεν μπορεί να κριθεί και ως αμελητέο.

Μένει να φανεί τι θα προκύψει από τη συνάντηση και πότε ενδεχομένως θα μπορούσαν να προχωρήσουν οι εργασίες στο γήπεδο Περιβολίων.

karta antonis garden