ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με Κιάσσο η ομάδα του ΠΣΑΠ στο τουρνουά της Αλβανίας

Σε διεθνές φιλανθρωπικό τουρνουά που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή έλαβε μέρος η ομάδα του ΠΣΑΠ. Αγωνίσθηκε και ο Χανιώτης (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν προπονητής) Κώστας Κιάσσος.

Το τουρνουά διεξήχθη στο Air Albania Stadium με στόχο να βοηθηθούν οι πληγέντες από τον φονικό σεισμό που συντάραξε την Αλβανία, στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου. Συμμετείχαν ομάδες παλαιμάχων από Ελλάδα, Τουρκία, Ιταλία και Αλβανία.

Συνολικά πουλήθηκαν 12.200 εισιτήρια, με όλα τα έσοδα να "πηγαίνουν" σε όσους προσπαθούν να ξαναφτιάξουν τη ζωή τους μετά τον σεισμό. Για την ιστορία η Ελληνική ομάδα έφθασε μέχρι τον τελικό, στον οποίο ηττήθηκε από την Ιταλία με 1-0.

Η ομάδα του ΠΣΑΠ αποτελούνταν από τους Κώστα Κιάσσο, Φάνη Κατεργιαννάκη, Γιώργο Καραγκούνη, Στράτο Αποστολάκη, Δημήτρη Παπαδόπουλο, Νίκο Γκουλή, Ηλία Κώτσιο, Λεωνίδα Βόκολο, Φάνη Γκέκα, Γιάννη Σκοπελίτη, Γιάννη Χρυσάφη, Μίλαν Πάβλοβιτς, Ιβάν Ρούσεφ, Παναγιώτη Κατσιαρό, Κώστα Ηπειρώτη και Γιώργο Μπαντή. Χρέη προπονητή εκτέλεσε ο Χαράλαμπος Ζελενίτσας.

karta antonis garden