ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σφυρίχτρες, σημαιάκια και παρατηρητές 3ης κατηγορίας από την Κρήτη

Αρκετούς εκπροσώπους έχει η Κρήτη και στους πίνακες διαιτητών, βοηθών διαιτητών και παρατηρητών διαιτησίας 3ης κατηγορίας. 

Οι Μανώλης Βασσάκης (νέος), Μάριος Βισκαδούρος, Χρήστος Κρασαγάκης και Μανώλης Μανδαλενάκης από το Ηράκλειο, οι Μιχάλης Ταμπουρατζής, Μπάμπης Σωτηριάδης (από τη 2η κατηγορία) από το Λασίθι, Γιώργος Σταυρουλάκης, Ραφαήλ Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο και οι Νίκος Γεωργόπουλος (νέος) και Γιώργος Κουκουράκης από τα Χανιά βρίσκονται στη λίστα διαιτητών 3ης κατηγορίας. 

Στον πίνακα βοηθών διαιτητών βρίσκονται οι Γιάννης Δασκαλάκης, Κωνσταντίνος Δρακουλάκης, Σταύρος Ελευθεράκης, Σταύρος Σφακιανάκης, Γιώργος Τσαμπουράκης (Ηρακλείου), Μανώλης Καφεσάκης, Γιώργος Φραγκιαδάκης (Λασιθίου), Ματθαίος Βαρβαντάκης, Γιώργος Δασκαλομαρκάκης, Κωνσταντίνος Καλυβιανάκης, Μανώλης Λιοδάκης, Γιάννης Φραγκιαδάκης (Ρεθύμνου) και Νεκτάριος Μαυρεδάκης, Γιάννης Τσιλίκας (Χανίων). 

Στους παρατηρητές τα Χανιά έχουν τη μεγαλύτερη εκπροσώπηση με τους Γιώργο Αλογδιανάκη, Παναγιώτη Γιαννακάκη, Δημοσθένη Δεδότση, Γιάννη Δοκιμάκη, Γιώργο Τριανταφύλλου και Γιώργο Τσαγκαράκη. Από το Ηράκλειο στη λίστα βρίσκονται οι Μιχάλης Γαρεφαλάκης, Βασίλης Κοκκινάκης, Γιάννης Κουράκης και Γιώργος Φουκάκης, από το Λασίθι οι Θωμάς Λιάγκος και Μανώλης Πνευματικάκης και από το Ρέθυμνο ο Κυριάκος Δελήμπασης.