ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διευρύνουν τους ορίζοντές τους Τζατζιμάκης, Λαμπιθιανάκης (pics)

Δύο νεαροί προπονητές από τα Χανιά, οι Γιώργος Τζατζιμάκης και Γιώργος Λαμπιθιανάκης, διευρύνοντας τους προπονητικούς τους ορίζοντες συμμετείχαν με επιτυχία στον 10ο Κύκλο του προγράμματος "Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών" του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. 

Πρόκειται για πρόγραμμα που υλοποιήθηκε εξ αποστάσεως από την 1η Απριλίου έως τις 9 Ιουνίου, στο πλαίσιο του Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Α.Π.Θ. και από το οποίο αποφοίτησαν οι δύο προπονητές,  παραλαμβάνοντας τα πιστοποιητικά επιμόρφωσής τους την Κυριακή (09/06).

Tzatzimakis

Lampithianakis

Με την ευκαιρία της παρουσίας τους στη Θεσσαλονίκη για την ολοκλήρωση του προγράμματος παρακολούθησαν και την επιμορφωτική ημερίδα του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης. Στην Ημερίδα εισηγητές ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Παίδων, Θεόδωρος Ελευθεριάδης, ο προπονητής τερματοφυλάκων του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκιαθίτης, ο διευθυντής ανάπτυξης του Δικτύου Ακαδημιών της ΑΕΚ, Μπάμπης Ζελενίτσας, αλλά και ο διευθυντής εκπαίδευσης και μέλος της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΟ Θωμάς Μεταξάς. Την ημερίδα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων ο πρώην προπονητής του Κισσαμικού Σπύρος Μπαξεβάνος και ο πρώην προπονητής της Παλαιόχωρας Αστέριος Θέμελης. 

Οι δύο Χανιώτες προπονητές, που από ποδοσφαιριστές ακόμη είχαν κοινή πορεία, εργάζονται με επιτυχία σε επίπεδο Ακαδημιών, με τον Τζατζιμάκη επί σειρά ετών στον Ηρακλή Νεροκούρου και τον Γιώργο Λαμπιθιανάκη στον Γρανίτη.

Lampithianakis Tzatzimakis Zelenitsas

Lampithianakis Eleftheriadis

Tzatzimakis Eleftheriadis

Tzatzimakis Skiathitis