ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην ΑΕΚ Λάρνακας ο Βουρεξάκης

Σημαντικό πόστο στην κυπριακή ΑΕΚ Λάρνακας ανέλαβε επίσημα από την Πέμπτη (11/04) ο Γιώργος Βουρεξάκης. 

Ο παλαίμαχος Χανιώτης ποδοσφαιριστής, στο πλαίσιο της αναβάθμισης της λειτουργίας των Ακαδημιών, ανέλαβε υπεύθυνος και συντονιστής του προγράμματος ατομικής βελτίωσης. 

Ο Βουρεξάκης εδώ και αρκετά χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου, κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA A από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και διευθυντής της εταιρείας IFM, με πολυετή και επιτυχημένη εμπειρία στον χώρο της ατομικής βελτίωσης. 

Ως ποδοσφαιριστής ο Βουρεξάκης μετά την παρουσία του στη Δ' Εθνική με την Ιωνία Χανίων έκανε το άλμα με τη μεταγραφή του στον Απόλλωνα Αθηνών (Α' Εθνική). Στη "μεγάλη" κατηγορία έπαιξε και με τον Ιωνικό, ενώ και με τις δύο ομάδες (αλλά και την Καβάλα) είχε πολλές παρουσίες και στη Β' Εθνική. Ακολούθησαν για ένα εξάμηνο ο Πλατανιάς (2009-2010) στη Football League 2, στη συνέχεια ο Αρης Λεμεσού και η Κηφισιά.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ Λάρνακας έχει ως εξής:

Η ΑΕΚ Λάρνακας στα πλαίσια της αναβάθμισης της λειτουργίας των Ακαδημιών της ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γιώργο Βουρεξάκη, ως υπεύθυνο και συντονιστή του προγράμματος ατομικής βελτίωσης.

Ο Γιώργος Βουρεξάκης ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σε ομάδες της Α' Εθνικής στην Ελλάδα, είναι κάτοχος του διπλώματος προπονητή UEFA A' από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και διευθυντής της εταιρείας IFM (www.ifmcy.com) με πολυετή και επιτυχημένη εμπειρία στον χώρο της ατομικής βελτίωσης.

Στόχος του προγράμματος είναι η ατομική βελτίωση των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας σε τεχνικοτακτικό και πνευματικό επίπεδο, καθώς και σε επίπεδο φυσικής κατάστασης.

Με το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα η ΑΕΚ επενδύει ουσιαστικά στην πλήρη υποστήριξη των ποδοσφαιριστών της με στόχο την μεγιστοποίηση της απόδοσης τους.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την τεχνικοτακτική εξάσκηση του παίκτη στο γήπεδο υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βουρεξάκη, την σωματική ενδυνάμωση από τον υπεύθυνο φυσικής κατάστασης Παναγιώτη Μιχαήλ και την ψυχοπνευματική υποστήριξη από την Έλενα Αβραάμ.