Ποδόσφαιρο και διασκέδαση για τις ακαδημίες Μινωταύρου – Lido στις Μουρνιές

Μινώταυρος | 5 Νοεμβρίου 2022, 20:29

Στα Χανιά με τέσσερα διαφορετικά τμήματα βρέθηκε η ακαδημία του Lido Soccer, δίνοντας φιλικά παιχνίδια απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες του Μινωταύρου.

Delakis Sifis

Η δράση για τα δύο σωματεία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το πρωί στις Μουρνιές.

Η σχετική ενημέρωση από τον Μινώταυρο αναφέρει τα εξής:

Τέσσερα τμήματα (Κ11-Κ14) της ακαδημίας “Lido Soccer” στις εγκαταστάσεις μας

Την χαρά να φιλοξενήσουν την ακαδημία του “Lido Soccer” από το Ηράκλειο είχαν το πρωί του Σαββάτου οι εγκαταστάσεις μας στις Μουρνιές.

Στο πλαίσιο της συνεργασίας στο οποίο στοχεύει το σωματείο μας ούτως ώστε να δικτυώνεται σε ολόκληρη την Κρήτη μέσω της πραγματοποίησης τέτοιων πρωτοβουλιών, ο Μινώταυρος διεξήγαγε σειρά φιλικών αγώνων απέναντι σε τέσσερα διαφορετικά τμήματα από την ακαδημία του “Lido Soccer” όπου ειδικότερα αυτά αφορούσαν από τα Κ11 μέχρι και τα Κ14.

Σύμφωνα με τον συντονιστή της ακαδημίας του “Lido Soccer”, Σωτήρη Σινάνη: «Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε εκτός Ηρακλείου για να δίνουμε φιλικές αναμετρήσεις ούτως ώστε να βλέπουμε σε τι επίπεδο βρισκόμαστε, αλλά και να φτιάχνουμε τις σχέσεις μας με άλλα σωματεία, κάτι που αρέσει πολύ στην ακαδημία μας, στους αθλητές μας, αλλά και στους γονείς. Στόχος στην ακαδημία μας είναι τα παιδιά ν’ αναπτύσσονται ποδοσφαιρικά, αλλά παρακολουθώντας τα μαθήματα τους και να βγαίνουν σωστοί άνθρωποι στην κοινωνία. Πράγματι η ακαδημία μας έχει ένα πολύ καλό επίπεδο, κάτι που οφείλεται στις πολύ καλές γηπεδικές εγκαταστάσεις που έχουμε. Μας διευκολύνουν πάρα πολύ τα τρία γήπεδα που έχουμε, 8×8 και ένα γήπεδο 11×11, αλλά και στο ότι -όσο μπορούμε- φέρνουμε κατάλληλους προπονητές για να μαθαίνουν στα παιδιά τα μυστικά του αθλήματος».

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Μινωταύρου, Γιάννης Σπυριδάκης τονίζει τα εξής: «Στο πλαίσιο ανάπτυξης της ακαδημίας μας μεγαλώνουμε και δικτυωνόμαστε σε ολόκληρη την Κρήτη και σύντομα σε ολόκληρη την Ελλάδα… Δόξα τω Θεώ, φίλους και γνωριμίες έχουμε παντού στο ποδόσφαιρο κι έτσι είναι εύκολο να μπορούμε να δίνουμε “δρόμο” στα δικά μας παιδιά ώστε να έχουν αγωνιστικές εικόνες. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ακαδημία του “Lido Soccer” η οποία ήρθε από το Ηράκλειο στα Χανιά με τέσσερα τμήματα. Υπάρχει συνεννόηση ώστε αυτό να επαναληφθεί με ακόμα περισσότερα, καθώς τόσο το “Lido Soccer” όσο και εμείς έχουμε αρκετά παιδιά στα οποία θέλουμε να δώσουμε εμπειρίες. Αλλωστε, έχουμε τις εγκαταστάσεις για να μπορούν να γίνονται ταυτόχρονα πολλοί αγώνες. Θέλω να ευχηθώ σε όλα τα παιδιά να έχουν μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πρόοδο στο σχολείο τους».

Οι νεαροί ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν, παίζοντας ποδόσφαιρο για περισσότερες από 3 ώρες. Από τον Μινώταυρο παραδόθηκε μία φανέλα του συλλόγου στην Ακαδημία του “Lido Soccer”, την οποία παρέλαβε ο κ. Σινάνης από τον κ. Σπυριδάκη.

Estrella

Rabona ad