Ποδαρικό στο 2016

Χανιά | 8 Ιανουαρίου 2016, 14:08

Σε αγωνιστική δράση για το 2016 μπαίνει ο Κισσαμικός αντιμετωπίζοντας στις 3 μ.μ. την Καλλιθέα στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της 14ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.

Τις δύο ομάδες χωρίζουν 2 βαθμοί, με αυτή των Αθηνών να είναι στους 20 και τον Κισσαμικό στους 18, κατά συνέπεια προβλέπεται ένα παιχνίδι αμφίρροπο ανάμεσα σε δύο αντιπάλους οι οποίοι θέτουν σαν στόχο να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στο τέλος της διοργάνωσης.

Από πλευράς χανιώτικης ομάδας, το αξιοσημείωτο γεγονός δεν είναι άλλο από το ότι θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος στην έδρα του Μάλεμε και δεύτερον θα έχει στη διάθεση της τρία από τα νέα πρόσωπα που αποκτήθηκαν αυτές τις μέρες και συγκεκριμένα τους Σταθάκη, Κουρτεσιώτη και Ενγκουέμ, που μάλιστα διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα. Σίγουρα, αυτό που επιδιώκει ο Κισσαμικός είναι να ξεκινήσει νικηφόρα το 2016 και ει δυνατόν να δημιουργήσει ένα νέο σερί αήττητων αγώνων σκαρφαλώνοντας όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία.

Διαιτητής θα είναι ο Μιχαηλίδης της ΕΠΣ Βοιωτίας, ο οποίος αντικατέστησε τον Κακριδή από την Κόρινθο που είχε αρχικά οριστεί, έχοντας για βοηθούς τους Δημόπουλο (Δυτ. Αττικής) και Δουλγεράκης (Ανατ. Αττικής) και 4ο τον Μουρτζάκης (Ηρακλείου). 

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad