Ποδαρικό με το δεξί για Παγχανιακό/ΔΑΑΟΧ | pics

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ Ικαρος Μουρνιών | 12 Νοεμβρίου 2022, 19:10

Με νίκη ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ. Η Ένωσε κέρδισε με το "αγγλικό" 5-2 τον Ίκαρο στο ντεμπούτο του Βαγγέλη Αγγελάκη στο πάγκο της ομάδας του.

Delakis Sifis

Με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Οκερέκε και Αθανασόπουλο, οι οποίοι πέτυχαν από δύο τέρματα, ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ πέτυχε σημαντική νίκη απέναντι στον Ίκαρο στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων.

Μόλις στο 3′, ο Οκερέκε άνοιξε το σκορ, με τον Πιπεράκη να διαμορφώνει πολύ γρήγορα (8ο λεπτό) το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων. Η απάντηση ήρθε στο 20ό λεπτό με τον Χριστόπουλο ενώ στο 46′ ο Αθανασάκης επανέφερε την διαφορά στα 2 τέρματα.

 

Στο 50′ ο Παπαδάκης μείωσε ξανά για την ομάδα του Γιάννη Μαρκάκη σε 2-3, αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Οκερέκε πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα. Ένα λεπτό αργότερα μάλιστα, ο Αθανασάκης έκλεισε το “χορό” των τερμάτων με τον ίδιο να πετυχαίνει ακόμη ένα τέρμα και την Ένωση να ξεκινάει το πρωτάθλημα με νίκη. Στο 85ο λεπτό υπήρξε η αποβολή του Κουργιαντάκη για την ομάδα του Ικάρου.

Διαιτητής: Γιαννουλάκης
Βοηθοί: Μπραουδάκη – Τίκας

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Βαγγέλης Αγγελάκης): Γυπαράκης, Κουτουλάκης (Μπόζντοτς), Βαρανάκης (46′ Σταθινάκης), Καλογρίδης, Κιουρτσίδης (64′ Γεωργανάς), Μουσταφά, Ζανάι, Αθανασάκης (74′ Μαραγκουδάκης), Μπέσι, Πιπεράκης (81′ Μαυρομμάτης), Οκερέκε.

Ικαρος Μουρνιών (Γιάννης Μαρκάκης): Τραχίλης, Μαρκαντωνάκης, Λαφαζάνης, Κουργιαντάκης, Χαϊντούτης (64′ Νιολάκης), Μπομπολάκης (64′ Κοκολαντωνάκης), Χριστόπουλος (64′ Παπαδοκωνσταντάκης), Αρτσιδάκης (57′ Γαλεράκης), Λιάσκας, Ζυμβραγάκης, Παπαδάκης.

Estrella

Rabona ad