ΠΟΑ: Χωματάς για την Ακαδημία

Γ' Εθνική 25 Ιουλίου 2021, 21:04

Ο Δημήτρης Χωματάς επιστρέφει στον ΠΟΑ αναλαμβάνοντας την ακαδημία της ομάδας του Ατσαλένιου.

Η σχετική ανακοίνωση του ΠΟΑ, που περιλαμβάνει κι ένα σύντομο βιογραφικό του, αναφέρει σχετικά:

«Νέος προπονητής στην Ακαδημία μας ο Δημήτρης Χωματάς! Η ομάδα μας με χαρά ανακοινώνει μία νέα έλευση στο δυναμικό των προπονητών της Ακαδημίας για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά!

Πρόκειται για τον Δημήτρη Χωματά, οποίος ξεκίνησε από την Ακαδημία του Εργοτέλη φτάνοντας ως την ΠΑΕ Εργοτέλης. Είχε ένα σύντομο πέρασμα από τον Μοχό πριν πάει για τέσσερα χρόνια στον Πατούχα.

Μετέπειτα στον ΠΟΑ για επίσης τέσσερα χρόνια κι εν συνεχεία σε Ρούβα, Δόξα Γαλλιάς, Γιούχτας και τα τελευταία τέσσερα χρόνια στον Ρωμανό. Δημήτρη καλώς ήρθες ξανά στον ΠΟΑ! Ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία κι επιτυχίες!»

Με την επισημοποίηση της επιστροφής του στον ΠΟΑ ο Χωματάς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας του:

«Ο ΠΟΑ ήταν πάντα ένα ξεχωριστό κομμάτι για μένα, και πριν έρθω στην ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι ξανά στο γήπεδο του Ατσαλένιου, στο οποίο έχω πολλές καλές αναμνήσεις και φίλους. Στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ τον σύλλογο. Εύχομαι να έχουμε μια καλή σεζόν με υγεία.»

Πήρε την πιστοποίηση από το Αριστοτέλειο ο Νίκος Μακράκης!

Ο Υπεύθυνος Ακαδημιών του ΠΟΑ, Νίκος Μακράκης, παρακολούθησε το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο “Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών”​, πήρε την πιστοποίηση από το Αριστοτέλειο και η ομάδα του Ατσαλένιου τον συγχαίρει:

«Ο Π.Ο.Α. επιδιώκει την εξέλιξη σε όλους τους τομείς και ένα παραπάνω φυσικά στον τομέα των Ακαδημιών και σε ότι έχει να κάνει με τα παιδιά.

Σε αυτό το πλαίσιο και της γενικότερης φιλοσοφίας μας ότι η επιμόρφωση στον ΠΟΑ δεν σταματάει ποτέ, ο Υπεύθυνος Ακαδημιών μας Νίκος Μακράκης παρακολούθησε με επιτυχία το Πρόγραμμα Επιμόρφωσης με τίτλο “Προπονητής Αθλητικών Ακαδημιών” διάρκειας 56 ωρών και 4 ECTS, που διοργανώθηκε από το Κέντρο Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από 5 Μαΐου έως 4 Ιουλίου 2021.

Νίκο συγχαρητήρια και εις ανώτερα!»

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad