Πλούσια δράση με έξι παιχνίδια στο πρόγραμμα

ΕΠΣΧ Α' Τοπικό - Γενικά | 20 Οκτωβρίου 2018, 11:44

Το μεγαλύτερο κομμάτι (έξι από τα εννέα παιχνίδια) της 7ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας πραγματοποιείται το Σάββατο (20/10).

Στα Καθιανά ο πρωτοπόρος Πανακρωτηριακός υποδέχεται μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι τώρα του πρωταθλήματος την ΑΕ Κυδωνίας, που την περασμένη σεζόν είχε κάνει το “μπαμ” φεύγοντας με “διπλό” από το Ακρωτήρι.

Στη Μοναχή Ελιά ο Άρης Σούδας έχοντας κάνει πολύ καλό ξεκίνημα φιλοξενείται από τη νεανική Δόξα Παχιανών, που επίσης έχει πάρει κάποια σπουδαία αποτελέσματα.

Ως τυπικά φιλοξενούμενος στη Σούδα ο Απόλλων αντιμετωπίζει τα Άπτερα, σε ματς με ιδιαιτερότητες αφού στον αντίπαλο πάγκο είναι ένα “παιδί” του Απόλλων, ο Γιάννης Χαζιράκης, ενώ και στους “νεοφώτιστους” αγωνίζονται αρκετοί πρώην παίκτες της ομάδας του Αγ. Ιωάννη.

“Γειτονικά” ματς υπάρχουν σε Νεροκούρου και Κολυμπάρι, με τον Ηρακλή να υποδέχεται στην κοινή τους έδρα τον Ίκαρο Μουρνιών και τη Σπάθα να φιλοξενεί τη Θύελλα, αντίστοιχα.

Τέλος, στους Αγ. Αποστόλους, ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ θα υποδεχτεί τον Ποσειδώνα Καμισιανών/Ραπανιανών, που θα έχει για πρώτη φορά στον πάγκο του τον Μανόλη Πηγουνάκη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 20 Οκτωβρίου
(16.00)
Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ-Ποσειδών Καμισιανών/Ραπανιανών στους Αγ. Αποστόλους
Σπάθα-Θύελλα στο Κολυμπάρι
Πανακρωτηριακός-ΑΕ Κυδωνίας στα Καθιανά
Άπτερα-Απόλλων στη Σούδα 
Ηρακλής Νεροκούρου-Ίκαρος Μουρνιών στα Νεροκούρου
Δόξα Παχιανών-Άρης Σούδας στη Μ. Ελιά

Κυριακή 21 Οκτωβρίου
(11.00)
Γρανίτης-Μινώταυρος στην Αγία Μαρίνα

(16.00)
Δάφνη-Τιτάν στον Εμπρόσνερο
Κορωνίδα-Κρ. Αστέρας στον Βάμο

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad