Πλώρη για Ολυμπιακό

Πλατανιάς | 14 Ιανουαρίου 2016, 21:14

Πλώρη για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό έθεσε ο Πλατανιάς, ξεκινώντας την Πέμπτη την προετοιμασία. Το σημαντικό γεγονός δεν είναι άλλο από το ότι ο Γεβγέν Σελίν ξεπέρασε ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε στο γόνατο κι έτσι θα είναι διαθέσιμος τη Δευτέρα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στον Πλατανιά υπάρχει σίγουρα πίκρα για τον άδικο αποκλεισμό στο Κύπελλο και ειδικότερα τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα. Από την άλλη, αν και δεν είναι καθόλου… εύκολο ένα τέτοιο εγχείρημα, δίνεται η ευκαιρία στην ομάδα να κοντράρει στο μέτρο των δυνατοτήτων της στο ματς που ακολουθεί τον Ολυμπιακό έχοντας τη μεγάλη ευκαιρία να τον υποχρεώσει στην πρώτη του απώλεια βαθμών στη Σούπερ Λιγκ. Ο Πλατανιάς άλλωστε είναι η μοναδική μέχρι στιγμής ομάδα στην Ελλάδα που έχει… αμφισβητήσει τα πρωτεία των “ερυθρολεύκων” από τη στιγμή που έχει πάρει την ισοπαλία μέσα στο “Καραϊσκάκη” για το θεσμό του Κυπέλλου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι όσοι αγωνίστηκαν κόντρα στον Ατρόμητο ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν σε δυνατούς ρυθμούς. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad