Πληρώθηκε ο Δεινόπαπας, πληρώθηκε και ο Πρίφτης με… μπόλικο παρασκήνιο

Χανιά | 10 Μαΐου 2017, 22:22

Την Πέμπτη αναμένεται να υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από τη Φούτμπολ Λιγκ για την επιστροφή των τριών βαθμών στον Α.Ο. Χανιά για την υπόθεση του Δεινόπαπα. Οπως γίνεται γνωστό εξοφλήθηκε και ο Πρίφτης.

Ειδικότερα, με τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης Καρδίτσας όπως σημειώνουν οι άνθρωποι του ΑΟΧ υπήρξε μεγάλο παρασκήνιο μέχρι να ολοκληρωθεί το θέμα. Ειδικότερα, ενώ πληρώθηκε η τελευταία δόση, στη συνέχεια, όπως υποστηρίζουν στον ΑΟΧ, η ΠΑΕ ενημερώθηκε ότι πρέπει να πληρώσει και κάποια επιπλέον δικαστικά έξοδα και δη μέσα σε ελάχιστες ώρες, με συνέπεια να δημιουργηθεί μια ασφυκτική κατάσταση, η οποία τελικά ολοκληρώθηκε αίσια για το σωματείο. Ο Α.Ο. Χανιά στην κυριολεξία στο παρά πέντε τακτοποίησε αυτήν την εκκρεμότητα κι έτσι αποφεύχθηκε ο κίνδυνος να χάσει οριστικά 3 βαθμούς από τη συγκομιδή του. Εντούτοις, όπως σημειώνουν από τον ΑΟΧ, ήταν πραγματικά πολύ δυσάρεστο το γεγονός ότι η ομάδα υποχρεώθηκε για μια ακόμα φορά “εδώ και τώρα” να πληρώσει αυτά τα επιπλέον δικαστικά έξοδα, χωρίς να λάβει μια μικρή παράταση ορισμένων ημερών.

Τώρα, για τις προσφυγές των Αμπατζίδη και Τριανταφυλλίδη, οι υποθέσεις αυτές φαίνεται να έχουν πολύ “ζουμί” και στον Α.Ο. Χανιά πνέουν τα μένεα για όσους έχουν διαχειριστεί την έλευση στην ομάδα των δύο συγκεκριμένων παικτών. Μένει να φανεί πώς θα εξελιχθεί η υπόθεση…

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania