Πλήγμα με Μπουλάτοβιτς σε Μακεδονικό

Super League 2 24 Οκτωβρίου 2022, 18:48

Ατυχος στάθηκε στο λίγο διάστημα παρουσίας του στον Μακεδονικό ο Λούκα Μπουλάτοβιτς, καθώς επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα μετά τον τραυματισμό του.

/Bella Pizza

Ο Σέρβος – που αποχώρησε τραυματίας από το φιλικό με τον Θερμαϊκό Θέρμης – υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και ρήξη του έσω μηνίσκου, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει το επόμενο διάστημα να υποβληθεί σε επέμβαση και θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες από τα γήπεδα.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Νεάπολης:

Γνωστό έγινε την Δευτέρα (24/10) το αποτέλεσμα της μαγνητικής εξέτασης του μεσοεπιθετικού του Μακεδονικού, Λούκα Μπουλάτοβιτς, στο γόνατο του αριστερού του ποδιού.

Ο 24χρονος Σέρβος υπέστη ολική ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και ρήξη του έσω μηνίσκου, επιβεβαιώνοντας το χειρότερο δυνατό σενάριο για την στιγμή του τραυματισμού του στο φιλικό παιχνίδι με τον Θερμαϊκό Θέρμης.

Πλέον, ο Μπουλάτοβιτς θα ακολουθήσει πρόγραμμα προεγχειρητικής φυσικοθεραπείας υπό την επίβλεψη της φυσικοθεραπεύτριας του Μακεδονικού, κ. Χριστίνας Γατίδου, και έπειτα θα περάσει το κατώφλι του χειρουργείου για την αποκατάσταση της ζημιάς, πριν ξεκινήσει το πολύμηνο στάδιο της προετοιμασίας του για επιστροφή στην δράση.

Περαστικά Λούκα, μείνε δυνατός! Остани јак!

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad