Πλιάτσικας: Εκτός από καλό ποδόσφαιρο ο Πλατανιάς εκπέμπει υγεία

Πλατανιάς | 14 Ιουλίου 2017, 21:24

Με τα καλύτερα λόγια για τη νέα του ομάδα, τον Πλατανιά, μίλησε ο Βασίλης Πλιάτσικας, στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής των "ερυθρολεύκων".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με αυτά που είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην οικογένεια του Πλατανιά. Είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει δημιουργήσει ένα πάρα πολύ καλό και υγιές σύνολο για τα ελληνικά δεδομένα και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που επέλεξα να έρθω γιατί η ομάδα εκτός από καλό ποδόσφαιρο εκπέμπει υγεία, που για μένα είναι το πιο βασικό».

Για το ποια είναι η θέση που του “αρέσει” περισσότερο να αγωνίζεται: «Δεν έχω προτίμηση σε κάποια θέση συγκεκριμένα. Ολα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι επαγγελματικά, όπου με χρειαστεί η ομάδα και ο προπονητής, κοιτάζω να ανταπεξέλθω όσο το δυνατόν καλύτερα».

Για το αν ο Πλατανιάς είναι σαν μία νέα ευκαιρία στην καριέρα του: «Είναι μια καινούργια πρόκληση μετά από τόσα χρόνια στο εξωτερικό και ειδικότερα από τότε που έφυγα από την ΑΕΚ. Θεωρώ ότι είναι ένα καινούργια ξεκίνημα για μένα στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστηθώ πλέον το ποδόσφαιρο και ήταν επιλογή μου που επέστρεψα στην Ελλάδα μετά το πέρασμά μου από τον Πανιώνιο, αν και δεν ήταν τόσο καλό. Θεωρώ ότι θα έχουμε μία πολύ καλή σεζόν, εύχομαι υγεία και όλα τα άλλα θα τα δούμε στην πορεία».

Estrella