ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Διάστρεμμα και ο Τσαμούρης

Ενας ακόμα παίκτης αποχώρησε από την προπόνηση με διάστρεμμα για τον Πλατανιά, με συνέπεια η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας να κρίνεται ως αμφίβολη. Αυτός είναι ο Κώστας Τσαμούρης.

Ειδικότερα, ο Τσαμούρης τραυματίστηκε λίγο πριν το τέλος της προπόνησης η οποία διεξήχθη την Πέμπτη στο Μάλεμε και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Παρασκευή οπότε και θα ξεκαθαρίσει το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Από ‘κει και πέρα και σε ό,τι αφορά τους άλλους τραυματίες, ο Οικονόμου δείχνει ακόμη αμφίβολος για το αν θ’ αγωνιστεί απέναντι στην προηγούμενη ομάδα του ενώ δεδομένη μπορεί να θεωρείται η απουσία για τους Ποζατζίδη, Ρεβυθόπουλο και Κραγιόπουλο.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά έχει ως εξής:

«Συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Δόξα στη Δράμα, παράλληλα όμως συνεχίστηκε και η ατυχία που χτυπά τον Πλατανιά τις τελευταίες εβδομάδες, όσον αφορά στους τραυματισμούς παικτών.

Η σημερινή προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις τεχνικοτακτικής και βελτίωσης φυσικής κατάστασης, όμως λίγο πριν το τέλος του προγράμματος αποχώρησε ο Τσαμούρης, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί.

Ο Οικονόμου ακολούθησε επιφυλακτικά όλο το πρόγραμμα, ενώ τη θεραπεία τους συνέχισαν οι Ρεβυθόπουλος, Ποζατζίδης και Κραγιόπουλος».