ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τελευταία προπόνηση στο Κορωπί

Με την τελευταία προπόνηση που πραγματοποίησε στο Κορωπί, ολοκληρώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου η προετοιμασία για τον Πλατανιά για το παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης.

kritiko ergastiri soon

Οπως είναι γνωστό, ο Γιάννης Τάτσης, υπολογίζει σε 20 ποδοσφαιριστές, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Γεράσιμος Βουκελάτος, που υπολογίζεται για πρώτη φορά μετά τον ερχομό του στην ομάδα. Από την άλλη πλευρά, έμειναν εκτός οι Κραγιόπουλος, Οικονόμου, Ρουσσάκης και Ρεβυθόπουλος.

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά είναι η εξής:

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας, για την αυριανή αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο γήπεδο της Ριζούπολης και στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Super League 2.

Στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο στο Κορωπί, ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιάννης Τάτσης, έδωσε έμφαση στην τακτική.

Η αποστολή αποτελείται από 20 παίκτες που είναι: Σούλης, Πενταράκης, Ουές, Κόρτσταμ, Νιαυραδάκης, Τσαμούρης, Σάαντο, Ποζατζίδης, Πουρζιτίδης, Γκάρας, Κατσαρός, Κωστίκος, Παπουτσογιαννόπουλος, Σμυρλάκης, Μπάμπης, Γιούσης, Λουκίνας, Λεϊρία, Παπαδόπουλος, Βουκελάτος.

karta antonis garden