ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

«Παράγοντας με ήθος ο Μαν. Μαθιουλάκης»

Το θέμα της μαγνητικής και ο σοβαρός τραυματισμός για τον Σπύρο Καρβούνη βρίσκονται στο προσκήνιο τις τελευταίες ώρες για τον Πλατανιά.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε το απόγευμα της Τρίτης στην εξέταση, η οποία και θα καταδείξει το πρόβλημα τραυματισμού του και πόσο σοβαρό αυτό είναι.

Τώρα, σχετικά με το θέμα αυτό, ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ, Βασίλης Αμανατίδης, κάνει αναφορά στον πρόεδρο, Μανώλη Μαθιουλάκη, λέγοντας ότι η κίνηση από την πλευρά του να προχωρήσει στην ενεργοποίηση επαγγελματικού συμβολαίου στον 20χρονο ποδοσφαιριστή δηλώνει το ήθος του.

Αναλυτικότερα, οι δηλώσεις του είναι οι εξής:

«Εχοντας μια διαδρομή τουλάχιστον τριών δεκαετιών στο ποδόσφαιρο, θα ήθελα να τονίσω ότι πρώτη στην πορεία μου αυτή, διαπίστωσα ότι τελικά στο χώρο μας υπάρχει ανθρωπιά. Η κίνηση του προέδρου μας, κ. Μανώλη Μαθιουλάκη, να προχωρήσει στην ενεργοποίηση του επαγγελματικού συμβολαίου του παίκτη μας Σπύρου Καρβούνη, παρά το άτυχες περιστατικό του τραυματισμού του, είναι κάτι που συμβαίνει σπάνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέτοιες πράξεις, φανερώνουν το ήθος ενός παράγοντα και κάνουν τον ίδιο, αλλά κυρίως την ομάδα μας, τον Πλατανιά Χανίων, ξεχωριστούς».