ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Ποιες είναι οι εξελίξεις με τον Ουές

Αντίθετα με αυτό που είχε διαφανεί σε πρώτη φάση, ο Ουές δεν δείχνει αυτή τη στιγμή σύμφωνος να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον Πλατανιά. Αναμένεται η επιστροφή του στα Χανιά για να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο 21χρονος δεξιός ακραίος αμυντικός του Πλατανιά ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων, απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε από την ομάδα του ώστε ν' ανανεώσει το συμβόλαιό του. Ο Ουές, έχοντας έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο (και όχι δύο όπως είχαμε γράψει πριν από καιρό), για τους δικούς του λόγους, δε συμφωνεί ώστε να προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πλατανιά και από εκεί και πέρα μένει να φανεί πώς θα κυλήσει το ζήτημα.

Ο Πλατανιάς σε ανύποπτο χρόνο δεν έκρυψε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες εντός και εκτός Ελλάδας για την αγορά του Ουές, οπότε το ζήτημα πλέον παρουσιάζει ενδιαφέρον για το πώς θα εξελιχθεί.

Σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που ο Ουές έχει ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Πλατανιά, η μοναδική περίπτωση να αποχωρήσει από την ομάδα του θα γίνει μέσω μεταγραφής. Η ομάδα από την πλευρά της δεν δείχνει παρ' όλα αυτά διατεθειμένη να μην αποζημιωθεί βάσει της αξίας του Ουές και ουσιαστικά δεν θα συναινέσει να τον απελευθερώσει χωρίς τα ανάλογα οικονομικά ανταλλάγματα.