ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Κοσμοσυρροή στα Περβόλια για το πρώτο μπαράζ

Κοσμοσυρροή προβλέπεται την Κυριακή στα Περβόλια, από τους Χανιώτες φιλάθλους, οι οποίοι εκδηλώνουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για να παρευρεθούν στον πρώτο τελικό για μία θέση στη Σούπερ Λιγκ 1, ενισχύοντας το έργο του Πλατανιά απέναντι στον ΟΦΗ.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Οπως είναι γνωστό, το γήπεδο αναμένεται να φιλοξενήσει μονάχα τους Χανιώτες φιλάθλους, μιας και η απόφαση της ΠΑΕ είναι να μη δώσει εισιτήρια στον ΟΦΗ, κάτι εξάλλου που αποτελεί και την επιθυμία της Αστυνομίας. Αυτά άλλωστε διεμήφθησαν στο πλαίσιο της πρώτης, άτυπης, σύσκεψης ασφαλείας που διεξήχθη πριν λίγες ημέρες στο Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων. 

Από κει και πέρα, αναμένεται άμεσα να υπάρξει νέα σύσκεψη ασφάλειας, όπου και θα ξεκαθαρίσουν περισσότερα για το θέμα αυτό, ενώ επίσης αναμένεται ανακοίνωση από τον Πλατανιά για ό,τι αφορά την πώληση των εισιτηρίων.

Σε κάθε περίπτωση, τα Χανιά βρίσκονται σε διαδικασία αναμονής για το πρώτο παιχνίδι των μπαράζ, με το γήπεδο Περιβολίων να αναμένεται την Κυριακή να ζήσει… πιένες λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος που υπάρχει.

karta antonis garden