ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Οριστικό: Μπαράζ την Κυριακή (19/5) και την Τετάρτη (22/5)

Επιβεβαιώνονται οι εξελίξεις για τη διεξαγωγή του μπαράζ. Στις 6 το απόγευμα η κλήρωση για το πού γίνει το πρώτο παιχνίδι. Κυριακή 19 και Τετάρτη 22 του μήνα οι δύο συναντήσεις για Πλατανιά και ΟΦΗ.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Η ανακοίνωση ανήκει στην ΕΠΟ η οποία προχώρησε σε αυτή την ενημέρωση άμεσα, μετά δηλαδή την επικύρωση της βαθμολογίας στη Φούτμπολ Λιγκ. Πέραν αυτού του γεγονότος, οι εξελίξεις επιβεβαιώνουν απόλυτα τα ρεπορτάζ που τις τελευταίες μέρες ανέδειξε το athlitiko σχετικά με το πότε θα γινόντουσαν τα μπαράζ.

Περισσότερα σε λίγη ώρα που θα έχει προκύψει πού θα γίνει το πρώτο ματς ανάμεσα σε Πλατανιά-ΟΦΗ και αν αυτό θα γίνει στα Χανιά ή στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση από πλευράς ΕΠΟ είναι η εξής:

Από την Επιτροπή Διοργανώσεων ανακοινώνεται ότι η κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ομάδων που κατέκτησαν τη 13η θέση στο πρωτάθλημα της Super League και τη 2η θέση στο πρωτάθλημα της Football League, θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τετάρτη 15 Μαΐου 2019 και ώρα 18.00, στα γραφεία της ΕΠΟ.

O πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί την Κυριακή 19.05.2019 και ο δεύτερος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 22.05.2019.

Σημείωση: Λόγω ασκήσεως προσφυγής στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ κατά της επικύρωσης του βαθμολογικού πίνακα της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, το αποτέλεσμα της κλήρωση θα έχει τη μορφή «Ομάδα SUPER LEAGUE» και «ομάδα FOOTBALL LEAGUE».

karta antonis garden