ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

"Διαβολική" τελευταία αγωνιστική!

Σε ένα απίστευτο συνδυασμό αποτελεσμάτων που όμως φέρνουν τον Ηρόδοτο άμεσα ενδιαφερόμενο για τη νίκη την τελευταία αγωνιστική εμπλέκεται ο Πλατανιάς. Οπως αποδεικνύεται, τα πράγματα ίσως να μην τόσο απλά όσο τουλάχιστον φαίνονταν για τον Απόλλωνα Λάρισας.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Συγκεκριμένα, ο Ηρόδοτος καλείται να παίξει σε αυτό το παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα του αποκλειστικά για τη νίκη επί του Απόλλωνα Λάρισας! Μόνο έτσι θα μπορέσει να τρέφει ελπίδες για να παραμείνει στη Φούτμπολ Λιγκ, διαφορετικά υποβιβάζεται στη Γ' Εθνική.

Το θέμα είναι ότι την τελευταία αγωνιστική εμπλέκονται οι έξι ομάδες που παλεύουν για τη 2η, τη 10η και για τη 12η θέση που χαρίζει στον κάτοχο τη συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Η "εμπλοκή" γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακή, αν ληφθεί υπόψη ότι αυτές οι ομάδες καλούνται να παίξουν μεταξύ τους!

Συγκεκριμένα:

• Ο Πλατανιάς υποδέχεται τον Ηρακλή που "καίγεται" για νίκη στα Περβόλια για την 10η και τελευταία θέση που οδηγεί στη Σούπερ Λιγκ 2. Είναι προφανές ότι και ο Πλατανιάς θέλει από την πλευρά του διακαώς τη νίκη για να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να τερματίσει 2ος.

• Ο Απόλλων Λάρισας παίζει στην έδρα του Ηροδότου θέλοντας αποκλειστικά τη νίκη για να πάει στο διπλό μπαράζ. Ωστόσο, μονάχα εάν κερδίσει ο Ηρόδοτος θα τρέφει ελπίδες για τη 12η θέση...

• Το τρίτο παιχνίδι που αναμένεται, είναι αυτό ανάμεσα σε Καραϊσκάκη-Τρίκαλα! Ο μεν θέλει τη νίκη για να μπορέσει να τερματίσει στη 10άδα και τα Τρίκαλα επίσης θέλουν τουλάχιστον την ισοπαλία για να "κρατήσουν" τη 12η θέση και να είναι στη Φούτμπολ Λιγκ τη νέα σεζόν, αλλιώς υποβιβάζονται στη Γ' Εθνική!

Πραγματικά, είναι κάτι σπάνιο, αν όχι πρωτοφανές, τα τρία πιο καθοριστικά παιχνίδια να γίνονται την τελευταία αγωνιστική και να είναι τα πιο άμεσα, με αγωνιζόμενες τις ίδιες ομάδες από τα οποία παιχνίδια θα εξαρτηθεί η φετινή τους κατάληξη! Τουλάχιστον, αυτό που "κρατά" ο Πλατανιάς είναι ότι με νίκη δική του και του Ηροδότου, θα είναι σίγουρα 2ος ενώ υπάρχουν σοβαρές προϋποθέσεις η ομάδα από τη Ν. Αλικαρνασσό να πάρει τη θέση των Τρικάλων όπου όμως στην ισοβαθμία, ευνοείται ο ΑΟΤ. 

karta antonis garden