ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Τα δεδομένα μετά την ήττα από Απόλλωνα Λάρισας

Τα δεδομένα που έχει πλέον στη διάθεση του μετά την ήττα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας εξετάζει ο Πλατανιάς. Η χανιώτικη ομάδα δεν έχει κάτι άλλο να κάνει από το να εξαντλήσει τις πιθανότητες για να είναι αυτή που θα παίξει το μπαράζ.

kritiko ergastiri 30 03 20 1

Σίγουρα, αυτή τη στιγμή στις τάξεις της ομάδας επικρατεί στεναχώρια για τον τρόπο που χάθηκε το παιχνίδι στη Λάρισα. Εάν είχε μπει το γκολ του Μιγκέλ στις καθυστερήσεις στην μεγαλύτερη φάση που υπήρξε σε αυτό το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες, σήμερα θα είχε ανατείλει μια άλλη μέρα και όλα θα ήταν διαφορετικά στον Πλατανιά…

Από κει και πέρα ωστόσο, ο Πλατανιάς δεν μπορεί να κάνει υποθέσεις για το τι θα μπορούσε να έχει γίνει σε αυτό το παιχνίδι αλλά να εξετάσει από 'δω και πέρα ποια είναι τα δεδομένα που προκύπτουν. Το σίγουρο είναι ότι ο Πλατανιάς έχει εξασφαλισμένη μία θέση στην Σούπερ Λιγκ 2 τη νέα χρονιά ό,τι και να γίνει την τελευταία αγωνιστική, ακόμα και να χάσει το παιχνίδι από τον Ηρακλή στα Περβόλια. Από και πέρα όμως, ποδόσφαιρο είναι, ο Απόλλων Λάρισας θα κατέβει στην Κρήτη για να παίξει με τον Ηρόδοτο και κατά συνέπεια υπάρχουν ακόμα πιθανότητες προκειμένου ο Πλατανιάς να σώσει την παρτίδα την τελευταία αγωνιστική.

Πλέον, ακολουθεί μια μεγάλη διακοπή λόγω του Πάσχα για τον Πλατανιά, οι ποδοσφαιριστές του οποίου θα έχουν το χρόνο να καθαρίσει το μυαλό τους και να δουν πώς θα τελειώσει η σεζόν.

karta antonis garden