Πλατανιάς: «Πολύ περήφανοι για τον Λευτέρη»

Πλατανιάς | 29 Αυγούστου 2023, 19:23

Τον Λευτέρη Κοντεκά, για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, συγχαίρει η ομάδα από την οποία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο ο νεαρός παίκτης, ο Πλατανιάς.

Oinolatris

Στα χνάρια του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και του Γρηγόρη Πολιτάκη βαδίζει ακόμη ένα παιδί από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto Fc.

Στον ΠΑΟΚ και ο Λευτέρης Κοντεκάς!

Ο Λευτέρης Κοντεκάς έγινε το επόμενο παιδί της Ακαδημίας ποδοσφαίρου Καλτσέτο που πραγματοποίησε το άλμα στον ΠΑΟΚ και η οικογένειά του εξέφρασε τις ευχαριστίες της.

Οι ευχαριστίες της οικογένειας Κοντεκά για το άλμα στον ΠΑΟΚ

Ο Κοντεκάς ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του Πλατανιά προτού μεταπηδήσει στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Calcetto Fc και από εκεί στον ΠΑΟΚ.

Η ανακοίνωση του Πλατανιά αναφέρει σχετικά:

«Η οικογένεια του ΑΟ Πλατανιά συγχαίρει τον Λευτέρη Κοντεκά που με σκληρή και σωστή δουλειά έκανε το όνειρο του πραγματικότητα και μεταπήδησε στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Επίσης συγχαίρει την οικογένεια του μου με τις σωστές βάσεις που του έχει δώσει προχωράει στον σωστό δρόμο.

Είμαστε επίσης πολύ περήφανοι για τον Λευτέρη ένα παραπάνω επειδή έχει ξεκινήσει από τις δικές μας ακαδημίες και είναι ένα παιδί το οποίο φαινόταν από μικρό ότι έχει τις δυνατότητες για το παραπάνω βήμα.

Οφείλουμε επίσης να συγχαρούμε την ακαδημία του Calcetto που ήταν ο τελευταίος σταθμός του Λευτέρη πριν τον μεγάλο βήμα στον ΠΑΟΚ!»

Estrella

Auto KCS

Rabona ad