Πλάνα της 11άδας χωρίς αλλαγές ή με μοναδική τον Στάθη

Πλατανιάς | 12 Οκτωβρίου 2016, 22:07

Τις προθέσεις του σχετικά με το παιχνίδι στην Τρίπολη αρχίζει να δείχνει ο Γιώργος Παράσχος, όπως τουλάχιστον φαίνεται από τις δοκιμές που πραγματοποιεί στο Μάλεμε.

Ουσιαστικά… δεν θα πρέπει ν’ αναμένονται μεγάλες αλλαγές στο σχήμα που θα παραταχθεί για τον αγώνα που ακολουθεί. Σημειώνεται εξάλλου ότι η 11άδα που έχει παίξει στα τέσσερα πρώτα ματς της σεζόν είναι.. καρμπόν, στα τρία δε τελευταία είναι ακριβώς η ίδια! Τα αποτελέσματα “έρχονται”, η απόδοση της ομάδας είναι πολύ καλή και γιατί άλλωστε να γίνουν αλλαγές… Κάπως έτσι σκέφτεται ο τεχνικός του Πλατανιά που διαφαίνεται ότι θα μπορούσε για 4ο σερί ματς να παρατάξει την ίδια ακριβώς 11άδα.

Από την άλλη, όπως έδειξε στο εσωτερικό διπλό που πραγματοποίησε την Τετάρτη στο Μάλεμε, μία σκέψη του είναι να παίξει ο Αποστολόπουλος σε θέση δεξιού εξτρέμ, με τον Στάθη πιο πίσω, παίζοντας ως δεξί μπακ. Ο Αποστολόπουλος ο οποίος μέχρι τώρα παίζει εκεί ακριβώς, δεξί μπακ, καλύπτοντας το κενό που άφησε ο Κουλιμπαλί. Εφόσον προτιμηθεί αυτό το σχήμα, τότε ο Μενδρινός θα είναι εκτός, με τους υπόλοιπους παίκτες που θα αγωνίζονται στο κέντρο να είναι οι Γκνιάτιτς, Μουνάφο και Στανισάβλιεβιτς.

Να σημειωθεί βέβαια ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει την Πέμπτη η κατάσταση του Καρυπίδη, ο οποίος έπεσε άτσαλα στο έδαφος και χτύπησε στον αγκώνα. Εάν όλα είναι καλά, λογίζεται ως βασικός.

Ετσι, πιθανή 11άδα το Σάββατο θα μπορούσε να είναι με: Σωτηρίου, Αποστολόπουλο (ή Στάθη), Καρυπίδη, Μπανανά, Βάντερσον, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινό (ή Αποστολόπουλο), Μανούσο και Γιακουμάκη.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad