Πιθανές τρεις αποχωρήσεις. Μεταγραφή μετά την ΑΕΚ

Πλατανιάς | 1 Ιαν 2016, 21:41

Μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ αναμένεται να "τρέξουν" τα μεταγραφικά για τον Πλατανιά, για τον οποίο επί της ουσίας αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο. Γεγονός ή κοινό μυστικό στο Μάλεμε, είναι ότι σημαντικό ρόλο για την απόκτηση του επιθετικού, τον οποίο θέλει πολύ ο Παράσχος μετά την απουσία που προέκυψε του Γιακουμάκη, θα παίξουν οι αποχωρήσεις.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του athlitiko, τρεις τουλάχιστον ποδοσφαιριστές φαίνεται να συγκεντρώνουν πιθανότητες έτσι ώστε να αποχωρήσουν από την ομάδα και ουσιαστικά να τους λυθεί το συμβόλαιο… Από κει και πέρα δεν διευκρινίζεται πότε θα μπορούσαν ενδεχομένως να υπάρξουν αυτές οι αποχωρήσεις και ειδικότερα πότε θα μπορούσε να αποκτηθεί ο επιθετικός.

Σε ό,τι αφορά τη μεταγραφή, ο Πλατανιάς δείχνει να ενδιαφέρεται ή να έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε δύο τομείς.Ο ποδοσφαιριστής αυτός να προέλθει από το εξωτερικό ή να είναι από την Ελλάδα, με κάποιες λύσεις που εξετάζονται σοβαρά να είναι παίκτες από τη Β’ εθνική. Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι αυτή τη στιγμή στο ρόστερ του Πλατανιά από τη Φούτμπολ Λιγκ προήλθαν το καλοκαίρι ο Ανγκούλο, που είναι και ο πιο βασικός από όλους, ο Πάγκαλος και ο Τσιμόντζι. Επίσης σε αρκετά παιχνίδια φέτος ειδικότερα ο τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά Γιάννης Βλάχος παρακολούθησε ποδοσφαιριστές από τη Φούτμπολ Λιγκ, οπότε το σενάριο να αποκτηθεί παίκτης από αυτό το πρωτάθλημα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad