Πιστοποιήθηκε η φετινή Ανάβαση Ομαλού – Κίνητρα συμμετοχής από την ΑΛΑΧ

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός | 16 Ιουνίου 2021, 22:26

Το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουλίου πιστοποιήθηκε οριστικά πως θα πραγματοποιηθεί η φετινή Ανάβαση Ομαλού, αγώνας που περιλαμβάνεται στο πλαίσιο του πανελληνίου πρωταθλήματος.

Οι διοργανωτές της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Χανίων (Α.Λ.Α.Χ.) δίνουν πολλά κίνητρα στα πληρώματα από την υπόλοιπη Ελλάδα προκειμένου να βρίσκονται στα Χανιά το συγκεκριμένο διήμερο και να λάβουν μέρος στον αγώνα.

Η Ανάβαση Ομαλού θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους αγώνες σε όλη τη χώρα, μια παραδοσιακή διοργάνωση εδώ και πολλά χρόνια στα Χανιά και σε ολόκληρη την Κρήτη.

Η ανακοίνωση από τους διοργανωτές είναι η εξής:

Η Α.Λ.Α. Χανίων σας ενημερώνει ότι κατόπιν έγκρισης της ΟΜΑΕ-ΕΠΑ η τελική ημερομηνία διεξαγωγής της 15ης Πρωταθληματικής Ανάβασης Ομαλού είναι 17-18 Ιουλίου 2021.

Η ημέρα έναρξης των δηλώσεων συμμετοχής είναι Δευτέρα 28 Ιουνίου και η λήξη τους Παρασκευή 9 Ιουλίου στις 20:00μμ.

Παροχές 15ης Ανάβασης Ομαλού, 17 & 18 Ιουλίου 2021

Η Α.Λ.Α. Χανίων ανακοινώνει ότι προσφέρει σε όλους τους αγωνιζόμενους από Αθήνα προς Χανιά και από Χανιά προς Αθήνα, δωρεάν μεταφορά του αγωνιστικού αυτοκινήτου, προσφορά της Λέσχης.

Επίσης, προσφέρει 50% έκπτωση με τα πλοία της ΑΝΕΚ LINES & Blue Star Ferries από και προς Χανιά, στα αυτοκίνητα, τις κλούβες Service ή τα αυτοκίνητα συνοδείας, στους μηχανικούς και ΟΛΟΥΣ τους συνοδούς των συμμετεχόντων.

Τέλος, υπάρχει πριμ εκκινήσεως 50€ στα Κρητικά πληρώματα εκτός του νομού Χανίων.

JoyMachine

Rabona ad