Πίστη από Σκύβαλο για το θετικό αποτέλεσμα

Γ' Εθνική 26 Νοεμβρίου 2022, 10:47

Την πίστη του για το θετικό αποτέλεσμα στο Μοσχάτο, στο δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς της ομάδας, εξέφρασε ο Μανόλης Σκύβαλος.

Ο προπονητής του ΑΟΑΝ στις δηλώσεις του στη σελίδα της ομάδας αναφέρεται και στην αλλαγή προπονητή στην ΑΕΜ που συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις αλλάζει την ψυχολογία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είναι το δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας και εκτός Κρήτης παιχνίδι για μας, σε ένα γήπεδο το οποίο γνωρίζουμε πως δεν έχει ιδιαίτερα καλό αγωνιστικό χώρο, έχοντας απέναντι μας μια ποιοτική ομάδα η οποία αρέσκετε να παίζει ποδόσφαιρο και το γεγονός ότι έχει αλλάξει προπονητή να λειτουργεί υπέρ της. Καθώς συνηθίζεται ομάδες στις οποίες συμβαίνει αυτό να βγαίνουν πιο δυνατές και να γίνονται πιο επικίνδυνες, με την ψυχολογία τους να πηγαίνει προς το καλύτερο. Αυτό σημαίνει ότι εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια και έχοντας ξανά τον κόσμο κοντά μας, κάτι σημαντικό για μας ιδιαίτερα στα παιχνίδια μακριά από το γήπεδο μας, πιστεύουμε στο θετικό αποτέλεσμα».

Estrella
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad