Πήρε ξεκούραστα τους βαθμούς

Τάλως Δάφνη | 9 Οκτωβρίου 2016, 23:29

Χωρίς κόπο πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης η Δάφνη καθώς στο προγραμματισμένο παιχνίδι με τον Τάλω στον Εμπρόσνερο, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν μπόρεσε να συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό παικτών για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Η ομάδα του Συριλιόυ εμφανίστηκε στο γήπεδο με μόλις 8 παίκτες και δείχνει απο νωρίς να αντιμετωπίζει δυσκολίες στο νέο πρωτάθλημα.

Ο Τάλως που ανέβηκε ως 5ος από τη Γ’ Κατηγορία, με δική του επιθυμία αφού δεν αποδέχτηκαν το… εισιτήριο της ανόδου -που προέκυψε μετά τη μη συμμετοχή του Άρη Βουκολιών στην Α’ Κατηγορία- Υρτακίνα και Νέος Κισσαμικός, αναμένεται βάσει του κανονισμού του ΚΑΠ των ερασιτεχνικών ομάδων(αναφέρει ότι το παιχνίδι δεν μπορεί να ξεκινήσει με λιγότερους από εννέα παίκτες) να έχει αφαίρεση 2 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και άκόμα 2 από το επόμενο που θα συμμετέχει.

Για την ιστορία του παιχνιδιού οι διαιτητές και οι συνθέσεις για τις δύο ομαδες ήταν οι εξής:

Διαιτητής: Κατσαρός

Βοηθοί: Γαλάνης-Καντεράκη

Δάφνη (Στάυρος Καλαϊτζιδάκης): Μ. Μοχλάκης,Παλιουδάκης, Ι. Κοκολάκης, Μ. Κοκολάκης, Τραϊτοράκης, Σταματάκης, Μανταδάκης, Καλαϊτζιδάκης, Νικολαντωνάκης, Μυριδάκης, Μετίν

Τάλως (Αιμίλιος Καλαφάτης): Μαμουνάκης, Μαυρογέννης, Μελετάκης, Καρακώστας, Γεωργουσάκης, Σαρρής, Μαρκουλάκης, Παπαβασιλείου

Estrella

Papantonakis Cards

Rabona ad