Πήρε το βαθμό και κρατάει το… πάνω χέρι ο Θησέας

Νέος Σαμψών Θησέας | 5 Μαρτίου 2017, 22:21

Το «πάνω χέρι» στην υπόθεση του τίτλου δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της περιόδου κρατάει ο Θησέας μετά το βαθμό που πήρε στο Νιο Χωριό από το Νέο Σαμψών (1-1), για τη 12η αγωνιστική. Με αυτό το αποτέλεσμα σταμάτησε και το εντυπωσιακό νικηφόρο σερί της ομάδας του Κώστα Τζιγκουνάκη στα πέντε παιχνίδια.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όλα αυτά και ενώ ακολουθεί ουσιαστικά το ματς της χρονιάς την ερχόμενη εβδομάδα μέσα στην Παλαιόχωρα με αντίπαλο την Υρτακίνα, εκεί που θα κριθούν κατά ένα μεγάλο βαθμό τα πάντα για την ομάδα των Περιβολίων.

Από την άλλη για την ομάδα του Στύλου ακολουθούν τα παιχνίδια με Πέργαμο και Νέους Μινωταύρου για να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί στην υπόθεση της ανόδου.

Ο Παπιδάκης συνέχισε τη στενή του επαφή με τα δίχτυα και πέτυχε ακόμα ένα γκολ, ανοίγοντας το σκορ στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης με πλασέ, στο γήπεδο του Νιο Χωριού.

Το τελικό 1-1 διαμόρφωσε ο Μαυρεδάκης που έβαλε ένα πολύ ωραίο γκολ στο 62’, αφού «άδειασε» τους προσωπικούς του αντιπάλους και τελείωσε ο ίδιος ιδανικά τη φάση μπροστά από την εστία του Βακάκη.

Νέος Σαμψών (Κώστας Τζιγκουνάκης): Χαιρετάκης, Σκουμπάκης, Κοντός, Κοτρωνάκης, Σταθάκης, Δ. Κοκοτσάκης, Πισσαδάκης (88’ Νικολουδάκης), Μαυρεδάκης, Λουκάς (46’ Μπαλάσης), Τ. Κοκοτσάκης, Τσαγκαράκης (60’ λ.τ Λεδάκης)

Θησέας (Βαγγέλης Ανδρεαδάκης): Βακάκης, Αρβανιτάκης (60’ λ.τρ. Παραάβαλος), Τσουπάκης, Λάκκας, Ντόϊ, Βολάνης, Κελάκης, Ασλανίδης, Καζέλλης (80’ Σταυρουλάκης), Γαλανάκης, Παπαδάκης

Mikel Chania Delivery