Πήρε το ντέρμπι με τον Γρανίτη στην εκπνοή

Γρανίτης ΑΕ Κυδωνίας | 27 Μαρτίου 2016, 20:24

Η ΑΕ Κυδωνίας ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής για την Β’ κατηγορία, καθώς επικράτησε με 1-0 του Γρανίτη.

Η ομάδα του Νεκτάριου Μπουρμπάκη ξαναμπήκε πολύ δυνατά στην διεκδίκηση της δεύτερης προνομιούχου θέσης, καθώς πλησίασε τον Γρανίτη στους δύο βαθμούς.

Η νίκη αποκτάει μεγαλύτερη σημασία αφού ήρθε με την συμπλήρωση των ενενήντα λεπτών, με τον έμπειρο Ευτύχη Μιχάκη να σκοράρει με κεφαλιά με διπλή προσπάθεια, έπειτα από την σέντρα του Αντ. Καλογεράκη.

Ο Γρανίτης έπαιζε με λιγότερο παίκτη από το 55’ μετά την δεύτερη κίτρινη κάρτα του Λούπου για φάουλ. Αποβολή είχαν και οι γηπεδούχοι με τον Μπραουδάκη.

Και οι δύο ομάδες συγχαίρουν το διαιτητικό τρίο που συνέβαλλαν θετικά στην ομαλή διεξαγωγή του ντέρμπι.

Διαιτητής: Σινιοράκης

Βοηθοί: Κουκουράκης-Κανελάκης

ΑΕ Κυδωνίας (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Γεωργανάς, Τσιτσιριδάκης, Αποστολάκης (85’ Μπάχα), Δημητρογιαννάκης Στ., Σίνης, Μιχάκης, Μπραουδάκης, Μπασιαδάκης, Δημητρογιαννάκης Μ. (55’ Στρατινάκης), Κατσουλάκης (90’ Ελευθερίου Ι.), Καλογεράκης Α.

Γρανίτης (Γιώργος Μπονατάκης): Ιωακειμίδης, Παπαδόπουλος, Καστρινάκης, Λούπου, Λόγκο, Κυριακάκης, Τζωρτζάκης (80’ Κισσανάκης), Μαραγκάκης, Κουμανδράκης (65’ Κουτουλάκης), Δράμι (70’ Μελισσουργός), Ντόι

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Wodspot72
Nevrakis
akadimia_doxa_pachanion
akadimia_iraklis_nerokourou
Family_mothers_food
REC CHQ
Bardatsos
Pneumatikakis_Michalis
Vourlakis
Trikounakis
Grigoros
Holidays Chania
Crepaland Greece
Digenakis

Rabona ad