Πήρε το γειτονικό ντέρμπι ο Ποσειδώνας

Ροδωπού Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 4 Φεβρουαρίου 2017, 21:47

Σε ένα δεύτερο μέρος που τα είχε όλα στο Κολυμπάρι ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών πήρε το γειτονικό ντέρμπι νικώντας με 3-1 τα Ροδωπού, αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα του Δημήτρη Ανθούση στη 2η θέση σε ισοβαθμία με τον Ηρακλή.

Το 1-0 έγινε στο 55’ με το Ράπτη που έπαιξε το «1-2» με το Ντούπη και τον πρώτο να είναι αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σαραντολάκη.

Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει για τα Ροδωπού, με τον πρώτο τους σκόρερ Μαναρώλη να κάνει το 1-1 στο 60’, σε μία δική του προσπάθεια που έκανε τελικά και το σουτ μέσα από την περιοχή.

Στο 70′ στην ίδια φάση ο Ποσειδώνας πέτυχε το 2ο γκολ, με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ράντεφ, ενώ έμεινε και με λιγότερο παίκτη αφού στη διάρκεια του πανηγυρισμού είδε την κόκκινη κάρτα ο σκόρερ ο οποίος είχε κερδίσει και την παράβαση.

Τα Ροδωπού είχαν τη δική τους μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν, με το δοκάρι ωστόσο να στερεί το 2-2 από τον Καρατζά και έτσι σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Γιάννη Κελαϊδή, δέχτηκε τελικά και το τρίτο γκολ, σε μία ιδανική αντεπίθεση με τον Τερεζάκη να τελειώνει τη φάση από πάσα του Λιανιδάκη και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Διαιτητής: Κανελάκης
Βοηθοί:Μαρκετάκης-Μαραγκάκης

Ποσειδών Καμ.Ραπ. (Δημήτρης Ανθούσης): Μουστάκας, Νταγκουνάκης, Ψαρουδάκης, Ντρογκασβίλι (60’ Μαριανάκης), Ράπτης, Κομπογεννητάκης, Δοντσίδης, Τζαγκαράκης (70’ Λιανιδάκης), Ντούπη (75’ Τερεζάκης), Λίκα, Ράντεφ

Ροδωπού (Γιάννης Κελαϊδής):  Σαραντολάκης, Μακράκης, Καρατζάς, Καλογεράκης (85’ Καλογεράκης), Β. Βασίλιεβ (25’ λ.τρ. Περουλάκης), Μαλαξιανάκης, Α. Παπαδημητρίου, Τσαβαρής, Γ. Παπαδημητρίου, Μαναρώλης, Γιανναράκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

Rabona ad