Πήρε την ένσταση ο Πανακρωτηριακός, ισοβαθμία ξανά στην κορυφή

Πανακρωτηριακός Άρης Βουκολιών | 30 Μαρτίου 2016, 16:23

Ο Πανακρωτηριακός κέρδισε την ένσταση που είχε υποβάλει σε βάρος του Άρη Βουκολιών, για αντικανονική συμμετοχή του Θανάση Πολένα στο μεταξύ τους 1-1, πριν από δύο εβδομάδες και ανέβηκε ξανά στην κορυφή μαζί με το ΙΝΚΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Ακρωτηρίου πήρε το ματς στα χαρτιά με 3-0 και έφτασε τους 35 βαθμούς, όσους έχουν και οι “ερυθρόλευκοι” του Γιάννη Κατσούλη, που ωστόσο υπερτερούν στην ισοβαθμία. 

Από την άλλη οι κυπελλούχοι τιμωρήθηκαν με αφαίρεση 3 βαθμών και χρηματικό πρόστιμο 150 ευρώ.

Ο Γιάννης Μποτωνάκης τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές για την αποβολή του, κάτι που σημαίνει ότι τέλειωσε για αυτόν φέτος το πρωτάθλημα και μόνο σε περίπτωση που η ομάδα του πάει στα μπαράζ ανόδου θα μπορέσει να αγωνιστεί ξανά αυτή τη σεζόν. Παράλληλα σε απολογία κλήθηκαν οι προπονητές της Ακαδημίας του Πανακρωτηριακού Βαγγέλης Ανδρεαδάκης και Γιώργος Ντενεκετζής. 

Η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΧ:

Φ.Α. A’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΑΝΑΚΡ/ΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΚ. 19-3-2016: Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Πανακ/κού Μποτωνάκης Ι. με Α.Δ. 1204747 τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού πέντε [5] αγωνιστικών [άρθρο 10 παρ 1ε] και χρηματική ποινή πενήντα ευρώ [50,00], ποσό που πρέπει να καταβληθεί εντός ενός μήνα σύμφωνα με το άρθρο 33 του Π.Κ. Καλούνται σε αυτοπρόσωπη απολογία στα γραφεία της Ενώσεως σε ημέρα και ώρα που θα κοινοποιηθεί έγκαιρα το Δ.Σ. της ομάδας Πανακρωτηριακού καθώς και οι προπονητές της ίδιας ομάδας κ.κ. Ανδρεαδάκης Ευαγγ. και Ντενεκετζής Γεωρ. Η ένσταση της ομάδας Πανακρωτηριακού κατά της ομάδας Άρη Βουκολιών για αντικανονική συμμετοχή ποδοσφαιριστή, γίνεται δεκτή. Ο αγώνας κατακυρώνεται με σκορ 3-0 υπέρ της ομάδας Πανακ/κού ενώ από την ομάδα Άρη Βουκολιών αφαιρούνται τρεις [3] βαθμοί από το τρέχον πρωτάθλημα [άρθρο 23 παρ 1, 5α, 11 του Κ.Α.Π. και άρθρο 9 παρ 6 του Π.Κ.] καθώς και χρηματικό πρόστιμο εκατό πενήντα ευρώ [150,00] ποσό που πρέπει να καταβληθεί εντός ενός μήνα σύμφωνα με το άρθρο 33 του Π.Κ.

Estrella