Πήρε τη νίκη στις Μουρνιές

Κεραμειά | 26 Νοεμβρίου 2016, 23:36

Στην πιο «γλυκιά» του ήττα στην σεζόν ανάγκασε τον Μινώταυρο η ομάδα των Κεραμειών, που κέρδισε τους "πράσινους" στις Μουρνιές με 2-1.

Ο Μινώταυρος απέφυγε τα χειρότερα  και έστω και αγχωτικά στο τέλος πανηγυρίσε την είσοδο του στην προνομιούχο πεντάδα που οδηγεί στον όμιλο τίτλου, καθώς στο Κολυμπαρί ο Ποσειδώνας Κ.Ρ. ηττήθηκε από τον Αστέρα Μανολιόπουλου.

Τα Κερμειά έβαλαν δύσκολα στους γηπεδούχους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης όπου προηγήθηκαν με τον Κουκλάκη στο 15’ για το 0-1.

Μάλιστα, στο 48’ ο Ζαχαριουδάκης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε δύο τα τέρματα των φιλοξενούμενων στο παιχνίδι (0-2).

Ο Μπεϊνόγλου αποβλήθηκε για τα Κεραμειά στο 65’, έτσι ο Μινώταυρος έφτασε απλά στην μείωση του σκορ σε 2-1 στο 75’ με το πέναλτι του Χαλκιαδάκη. Ο Τσαγκαράκης είχε κερδίσει την παράβαση για τον Μινώταυρο.

Διαιτητής: Κανελάκης

Βοηθοί: Παναγόπουλος-Πατσουράκης

Μινώταυρος (Στέλιος Κουκουδάκης): Σολανάκης, Τσαγκαράκης, Γκιόκα, Κουνέτας, Μανωλεδάκης, Ούκα (46’ Γιαννακίδης), Χαλκιαδάκης, Πετράκης, Νταγκουνάκης (68’ Πατσαρίκας), Κουνάκης (60’ Τιχομίροφ), Καλαϊτζάκης

Κεραμειά (Πέτρος Γιανναράκης): Νιαουνάκης, Λουκόπουλος, Δ.Νταμαδάκης, Μπαμπουνάκης, Κουκλάκης, Ι.Νταμαδάκης, Ζαχαριουδάκης, Αποστολάκης, Μπεϊνόγλου, Μίντζα (80’ Μπίτι), Ξηράκης (55’Τρουλλινός)

 

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana