Πήρε τη νίκη στην εκπνοή με Ντουντίγια

Σπάθα Θύελλα Καλαθ. | 10 Σεπτεμβρίου 2016, 21:41

Το 2Χ2, στον 5ο όμιλο κατάφερε να πετύχει η Σπάθα που έφυγε με εκτός έδρας νίκη 2-1 από το Καστέλι με την Θύελλα Καλάθενων, με δύο γκολ του Ντουντίγια, το ένα στην εκπνοή του αγώνα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από την ενέργεια και την σέντρα του Μοσχονάκη, ο Ντουντίγια βρήκε δίχτυα και την δεύτερη αγωνιστική και άνοιξε το σκορ στο Καστέλι στο 23’ για το 0-1.

Στο 85’ ο Τάσος Μπαγλατζής κέρδισε πέναλτι για την Θύελλα και ο ίδιος ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα για το 1-1 της ομάδας του.

Η Σπάθα είχε την τελευταία “απάντηση” στο ματς, καθώς στις καθυστερήσεις του αγώνα σε μία φάση διαρκείας σκόραρε και πάλι με τον Ντουντίγια, μετά την εκτέλεση φάουλ του Μ.Παπαδάκη στο δοκάρι και το γύρισμα του Μποτωνάκη στον σκόρερ.

Τέσσερις φορές σημάδεψαν τα αντίπαλα δοκάρια οι ποδοσφαιρστές της Σπάθας, με τους Κοκάκη, Μποτωνάκη, Μ.Παπαδάκη και Μοσχονάκη, ενώ ακόμα ένα είχε και η Θύελλα σε φάουλ του Ν.Ρενιέρη στο πρώτο μέρος.

Διαιτητής: Κουρκουμελάκης

Βοηθοί: Χάμπας-Αποστολάκης

Θύελλα Καλ. (Θοδωρής Μπατιστάκης): Γρανάς, Κουφογιαννάκης (59’ Βαλέρας), Σημαντηράκης, Καρεφυλλάκης, Λουπασάκης (76’ Λουβιτάκης), Α.Ρενιέρης, Ν.Ρενιέρης, Β.Ρενιέρης (60’ Μαργαριτάκης), Δημανόπουλος, Μπαγλατζής, Ουρούκου

Σπάθα (Βασίλης Κούτας): Χωραφάκης, Κοκολαντωνάκης, Πολάκης, Παρέλης, Ρ.Ζογράφι, Μ.Παπαδάκης, Κ.Παπαδάκης (57’ Μπαμπουνάκης, 61’ λ.τρ. Μποτωνάκης), Κουλάκης, Κοκάκης (82’ Αλκούρτι), Ντουντίγια, Μοσχονάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis

Rabona ad