Πήρε τα αδέρφια Λαφαζάνη

Ικαρος Μουρνιών | 19 Αυγ 2016, 15:27

Στην απόκτηση των αδερφών Γιάννη και Αδαμάντιου Λαφαζάνη προχώρησε ο Ίκαρος Μουρνιών, δίνοντας συνέχεια στη μεταγραφική του ενίσχυση.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο μεγαλύτερος αδερφός (Γιάννης) αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Κ19 του Κισσαμικού, στην οποία είχε πάει τον Ιανουάριο, μετά από την παρουσία του στην Ασπίδα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία Ιωνία/Αρένα, έπαιξε στους Παίδες της Ιωνίας 2000 και στη συνέχεια στην Ασπίδα. Ακολούθησε η Κ20 του Πλατανιά και ξανά η ομάδα του Ναυστάθμου. Όσον αφορά τον Λαφαζάνη… τζούνιορ ξεκίνησε κι αυτός από την Ακαδημία Ιωνία/Αρένα και στη συνέχεια μετεγγράφηκε στον Α.Ο. Περιβολίων.

lafazanis adamantios

Η ανακοίνωση του Ικάρου:

Ο ΑΠΣ ΙΚΑΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει ότι αποκτήθηκαν τα αδέρφια Λαφαζάνη, ο Γιάννης 19 ετών από την Κ19 του Κισσαμικού και ο 16χρονος Αδαμάντιος, ακραίος μπακ, από τον Α.Ο. Περιβολίων.

Τους καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς και κάθε χρόνο να ανεβαίνουν και ένα ποδοσφαιρικό σκαλοπάτι! Επίσης ευχαριστούμε και τον πατέρα τους Λυκούργο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μας και έφερε και τα δύο παιδιά του στον σύλλογό μας.

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad