Πήρε Μαρινάκη από την Κ19

Ικαρος Μουρνιών | 28 Ιανουαρίου 2016, 0:50

Σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ίκαρος Μουρνιών, που απέκτησε από την ομάδα Κ19 του Α.Ο. Χανιά τον Νίκο Μαρινάκη, ο οποίος έκανε ντεμπούτο στο πρόσφατο ματς με τον Άρη Σούδας. 

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής ήταν μέλος της ομάδας Κ19 του ΑΟΧ που πριν δύο σεζόν είχε εκπληκτική πορεία κι έφτασε μία… ανάσα πριν την κατάκτηση του τίτλου, ενώ το καλοκαίρι επέστρεψε στους “μπλε” έπειτα από την περσινή του παρουσία στα Ροδωπού. Σε νεαρή ηλικία ήταν στα τμήματα υποδομής του Μινωταύρου και στη συνέχεια “μετακόμισε” στα Κεραμειά.

Η ανακοίνωση του Ικάρου αναφέρει: 

Το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. ΙΚΑΡΟΣ ΜΟΥΡΝΙΩΝ ανακοινώνει την απόκτηση του Νίκου Μαρινάκη από την Κ19 του Α.Ο. Χανιά. Τον καλωσορίζουμε και ευχόμαστε να βοηθηθούμε και οι δύο πλευρές από την απόφασή του να έρθει στον Σύλλογό μας και να αγωνίζεται στον όμιλο τίτλου, όπως αγωνίστηκε και για 90 λεπτά στο ματς με τον Άρη Σούδας, όπου ήταν από τους διακριθέντες και συνέβαλε στην καλή εμφάνιση της ομάδας μας. Επίσης ευχαριστούμε την ΠΑΕ ΑΟΧ για τη συναίνεσή της στην πραγματοποίηση της μεταγραφής στον Σύλλογό μας.

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad