Οι “κιτρινόμαυροι” στη δεύτερη φάση θα υποδεχθούν τον Απόλλωνα, ενώ ο Ηρακλής στρέφει την προσοχή του στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.
Στο 9’ ο Οκερέκε σκόραρε με κεφαλιά, αλλά το γκολ του ακυρώθηκε, για να σκοράρει ο ίδιος με τον ίδιο τρόπο – και το γκολ να μετρήσει – στο 18’ από ιδανική σέντρα του Καραγιώργου για το 1-0. Στο 31’ ο Γιαννακούρος κέρδισε πέναλτι από τον Καραγιώργο και ένα λεπτό μετά ο ίδιος το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1.
Στο δεύτερο ημίχρονο με τέσσερα γκολ η Ιωνία 2000 πήρε εμφατικά την πρόκριση. Στο 64’ από γύρισμα του Γοναλάκη ο Σταμούλης με ασύλληπτο σουτ έκανε το 2-1. Ακόμη πιο εντυπωσιακό ήταν το γκολ του Σελάμη, στο 71’ με σουτ έπειτα από στρώσιμο του Οκερέκε για το 3-1. Λίγα λεπτά μετά (73’) ο Οκερέκε από μπαλιά του Κωνσταντόπουλου, απέφυγε και τον Μουτζούρη, για το πλασέ σε κενή εστία και το 4-1, σημειώνοντας το δεύτερο γκολ απέναντι σε μία από τις πρώην ομάδες του.
Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε με ένα (ακόμη) εκπληκτικό γκολ, με σουτ εκτός περιοχής, ο Γοναλάκης στο 85’, για το τελικό 5-1.
Διαιτητής: Κουκουράκης
Βοηθοί: Κομισοπούλου – Μαυρεδάκης
Ιωνία 2000 (Βαγγέλης Αγγελάκης): Ντέντα, Πατεράκης (83’ Αθανασάκης), Κωνσταντόπουλος, Καλογρίδης, Κανιούρας (74’ Χαιρεκάκης), Καραγιώργος, Γοναλάκης, Σελάμης, Σταμούλης (83’ Σελινιωτάκης), Κελαϊδής (67’ Ζαΐμης), Οκερέκε.
Ηρακλής Νεροκούρου (Ανδρέας Παπαδομανωλάκης): Μουτζούρης, Μαρκουλάκης (65’ Καλυκάκης), Κωνσταντουδάκης (46’ Σταθάκης), Γκόντζος, Α. Παπαδάκης, Μυριδάκης, Γιαννακούρος (86’ Μαλιαρός), Ξανθουδάκης (81’ Βέρδος), Ξενάκης, Πατελάκης (81’ Κεραμιανάκης), Μιχ. Παπαδάκης.
