Πήρε δύο και… έπεται συνέχεια

Αρης Σούδας | 20 Ιανουαρίου 2016, 20:46

Μεταγραφικός... αναβρασμός" επικρατεί στον Άρη Σούδας, καθώς η ομάδα του λιμανιού προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Ο σύλλογος της Σούδας ανακοίνωσε την απόκτηση του Βλάντο Μιχαλέφσκι από τον Κρητικό Αστέρα και του Γιώργου Καλλιοντζάκη από τον Αστέρα Μανολιόπουλου, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έχουν ξαναφορέσει την φανέλα του Άρη και παλαιότερα.

Στα “σκαριά” βρίσκονται ακόμα τέσσερις παίκτες, με τους τρεις από αυτούς να αναμένονται με επίσημη ανακοίνωση μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ο Μιχαλέφσκι ήταν μέχρι πρόσφατα στο δυναμικό του Κρητικού Αστέρα του οποίου την φανέλα είχε φορέσει και παλαιότερα, ενώ είχε ξαναπαίξει στον Άρη Σούδας πριν από την νέα του επιστροφή στην ομάδα του Βαμβακόπουλου χωρίς ωστόσο να είχε συμμετοχές. Έχει παίξει ακόμα στον Ίκαρο Μουρνιών με τον οποίο έκανε εξαιρετικές χρονιές, ενώ φόρεσε και την φανέλα του Άρη Βουκολιών.

Ο Καλλιοντζάκης, πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή που έχει περάσει από αρκετές ομάδες στα Χανιά, ενώ μέχρι τώρα ήταν στον Αστέρα Μανολιόπουλου, έχοντας μάλιστα άμεσο ρόλο στην μεταγραφή του Βραζιλιάνου Μπίρο Μπίρο.

Την περυσινή σεζόν ξεκίνησε με την φανέλα του Άρη Σούδας, ενώ το δεύτερο μισό της σεζόν αγωνίστηκε στον Γρανίτη. Έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν σε ΔΑΑΟΧ (σεζόν 2012-2013), Δόξα Παχιανών και Άμιλλα, ενώ υπήρξε και στο ρόστερ του Α.Ο. Χανιά την σεζόν που η ομάδα κατέκτησε το πρωτάθλημα της Δ’ εθνικής.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΟΥΔΑΣ 

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Άρη Σούδας τον Βλάντο Μιχαλέφσκι και τον Γιώργο Καλλιοντζάκη, στους οποίους ευχόμαστε υγεία και να εκπληρωθούν οι στόχοι τους μέσα από την ομάδα μας.

Επίσης, ευχαριστούμε τις ομάδες του Κρητικού Αστέρα και του Αστέρα Μανολιόπουλου για την παραχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad