Πήρε 17χρονο τερματοφύλακα ο ΑΟΑΝ

Γ' Εθνική 19 Αυγούστου 2021, 12:22

Επένδυση στο μέλλον έκανε ο ΑΟΑΝ με την απόκτηση 17χρονου τερματοφύλακα.

Στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας του Αγίου Νικολάου προστέθηκε ο νεαρός τερματοφύλακας Σταμάτης Φραγκούλης, που θεωρείται ανερχόμενο ταλέντο. Η ποδοσφαιρική του πορεία ξεκίνησε από την Ακαδημία του ΑΟΑΝ, για να ακολουθήσουν η θυγατρική ομάδα (Ελπίδες), αλλά και οι ΑΕ Λακωνίων και Αναγέννηση Ιεράπετρας.

Η ανακοίνωση του ΑΟΑΝ είναι η εξής:

Νέα προσθήκη με Φραγκούλη για τα δοκάρια μας!

Συνεχίζοντας τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού μας για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021/2022, σε αυτό προστέθηκε και ο Σταμάτης Φραγκούλης.

Με την απόκτηση του ενισχύεται ακόμη περισσότερη η θέση κάτω από τα δοκάρια, καθώς έρχεται να ενσωματωθεί με τους ήδη υπάρχοντες τερματοφύλακες.

Ο 17χρονος, θεωρείται ένα ανερχόμενο ταλέντο και είναι επίσης πολύ σημαντικό ότι ενισχύει και το ντόπιο στοιχείο, καθώς είναι δικό μας παιδί.

Άλλωστε έχει ξεκινήσει από την ακαδημία του σωματείου μας και στη συνέχεια προωθήθηκε στην θυγατρική ομάδα των Ελπίδων, πριν βρεθεί στην ΑΕ Λακωνίων και την περσινή σεζόν να μετακινείται στην Αναγέννηση.

Τον υποδεχόμαστε και πάλι στην «κυανόλευκη» οικογένεια, με την ευχή να είναι υγιής και να μπορέσει να βγάλει το ταλέντο και την αξία του, βοηθώντας την ομάδα μας στην προσπάθειά της!

 

Estrella
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad