Πίκρα για την εμφάνιση που πήγε… στράφι

Χανιά | 12 Απριλίου 2021, 13:16

Ενα από τα πιο παραγωγικά τους παιχνίδια στο επιθετικό κομμάτι έκαναν τα Χανιά στην Πάτρα, αλλά γύρισαν στη βάση τους με… άδειες αποσκευές.

Το σερί των 8 αγώνων χωρίς ήττα και χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους, αλλά και των 4 συνεχόμενων εκτός έδρας νικών σταμάτησε στο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, ένα από τα πιο χορταστικά του φετινού πρωταθλήματος.

Τα Χανιά δημιούργησαν σωρεία ευκαιριών (14 τελικές) αλλά σε ένα από τα πιο κρίσιμα σημεία του πρωταθλήματος είχαν θέματα στην αμυντική τους λειτουργία, χαλώντας την εξαιρετική έως τώρα εικόνα με την οποία διέθεταν πριν από τη σέντρα της αγωνιστικής την καλύτερη άμυνα στην κατηγορία. “Φλερτάροντας” με το 0-1 με τις απίστευτες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά με Βασιλόγιαννη, Πλέγα τα Χανιά δέχονται κόντρα στη ροή το 1-0 στην πρώτη επίσκεψη της Παναχαϊκής στα “καρέ” τους. Αφού βρίσκουν “απάντηση” στο γκολ με τον Βασιλόγιαννη με τη σέντρα δέχονται “φτηνό” γκολ για το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο χάνουν απίστευτη ευκαιρία με τον Διαμαντόπουλο και πέναλτι με τον Δημητριάδη αλλά έστω και με αριθμητικό μειονέκτημα ισοφαρίζουν με το φάουλ του Τριανταφυλλάκου. Ακόμη και με δέκα παίκτες δεν επέτρεψαν στην Παναχαϊκή να τους απειλήσει ιδιαίτερα αλλά τελικά στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων και σε… νεκρό χρόνο ο Αραβίδης “πλήγωσε” τα Χανιά για το 3-2.

Οι αδυναμίες που φάνηκαν στην αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι κάτι που επισήμανε στις δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι και ο Νίκος Παπαδόπουλος: «Η ομάδα μας έδειξε πως είναι σ’ ένα καλό επίπεδο, παίζει καλό ποδόσφαιρο, σίγουρα όμως πρέπει να δω για πρώτη φορά το αμυντικό κομμάτι, το οποίο μέχρι στιγμής δε μας είχε δείξει ότι θα έχουμε τόσα προβλήματα».

Η χανιώτικη ομάδα καλείται να σηκώσει άμεσα κεφάλι και να δείξει χαρακτήρα επιστρέφοντας στα νικηφόρα αποτελέσματα, κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, σε ένα παιχνίδι όπου θα υπάρχουν αρκετές απουσίες.

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad