Πηγουνάκης: Σημαντική νίκη για την συνέχεια

Πανακρωτηριακός | 13 Μαρτίου 2017, 18:27

Στην σημασία της νίκης απέναντι στον Άρη Σούδας, στάθηκε ο προπονητής του Πανακρωτηριακού, Μανόλης Πηγουνάκης σε δηλώσεις του, μετά το τέλος του αγώνα, στο athlitiko.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς απέναντι στον Άρη Σούδας, που είναι μια ιστορική ομάδα και διεκδικεί επαξίως την 3η θέση. Ευτυχώς προηγηθήκαμε το 15’ και δεν εκμεταλλευτήκαμε αρκετές φάσεις κατά την διάρκεια του αγώνα . Αυτό είχε ως αποτέλεσμα στο 2ο ημίχρονο με μια λανθασμένη εκτίμηση του τερματοφύλακα ή του αμυντικού να δεχτούμε ένα γκολ ,στο όποιο προσωπικά θεωρώ ότι έχει γίνει φάουλ στο τερματοφύλακα, αλλά αυτά τα λάθη γίνονται.
Ευτυχώς αντιδράσαμε σωστά δείξαμε υπομονή και πάθος και καταφέραμε να κερδίσουμε. Είναι σημαντική η νίκη , σου δίνει όρεξη και διάθεση για συνεχεία και κυρίως είναι πολύ σημαντική, διότι κακά τα ψέματα σε ένα επίπεδο τοπικού όταν έχεις σε δυο μέρες έναν μεγάλο τελικό, που τα παιδία θέλουν να κερδίσουν, είναι λογικό το μυαλό τους να είναι σε αυτό το παιχνίδι, κάτι που φάνηκε λίγο σήμερα. Καλή συνεχεία και στον Άρη Σούδας, εύχομαι να καταφέρει τους στόχους του.»

Γιώργος Τζανάκης

Mikel Chania Delivery

Rabona ad