Πηγουνάκης: Πρέπει να δείξουμε πειθαρχία απέναντι σε ένα πολύ καλό αντίπαλο

Πανακρωτηριακός | 3 Φεβρουαρίου 2017, 23:18

Στην πειθαρχία, εστίασε την προσοχή του για το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο την Παλαιόχωρα την προσεχή Κυριακή (5/2), ο προπονητής του Πανακρωτηριακού Μανόλης Πηγουνάκης.

Σε δηλώσεις του στο athlitiko ο έμπειρος τεχνικός αναφορικά με το αν κριθεί ο τίτλος στα μεταξύ τους παιχνίδια, απάντησε ότι η συνολική διάρκεια και εικόνα θα καθορίσει το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι με ένα πάρα πολύ καλό αντίπαλο εκτός έδρας. Η ομάδα έχει προετοιμαστεί κατάλληλα με σκοπό να πάρει τη νίκη. Θέλουμε να δείξουμε σοβαρότητα και πειθαρχία απέναντι σε ένα πολύ σοβαρό αντίπαλο.

Δεν νομίζω ότι θα κριθεί στα ντέρμπι το πρωτάθλημα, αφού αυτό το παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα δίνει τρεις βαθμούς. Θα κριθεί στη συνολική εικόνα και συνέπεια σε αυτές τις 18 συνολικά αγωνιστικές του πρωταθλήματος γιατί όπως αποδείχτηκε και εμείς, αλλά και η Παλαιόχωρα έχουμε χάσει βαθμούς σε άλλα παιχνίδια.

Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι το οποίο θα το ευχαριστηθεί πάνω από όλα ο κόσμος που θα βρεθεί στο γήπεδο για να το παρακολουθήσει”.

Επιμέλεια: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery

Rabona ad