Πηγουνάκης: Έπρεπε να κερδίσουμε το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς

Πανακρωτηριακός | 2 Οκτωβρίου 2017, 20:42

Μονόδρομο χαρακτηρίσε τη νίκη απέναντι στη Σπάθα, ο προπονητής του Πανακρωτηριακού, Μανώλης Πηγουνάκης σε δηλώσεις του στο athlitiko. Σύμφωνα με τον ίδιο, έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες που θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο φετινό πρωτάθλημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι και οι δύο ομάδες δείξανε ότι έχουνε τη δυνατότητα να πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα. Ήταν το πρώτο ντέρμπι για εμάς και έπρεπε να το κερδίσουμε μέσα στην έδρα μας. Ήμασταν σοβαροί, πειθαρχημένοι και δυνατοί απέναντι σε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα όπως είναι η Σπάθα.

Στο πρώτο μέρος είχαμε ένα επιθετικό μονόλογο, δεν απηληθήκεμε από τον αντίπαλο, ενώ στο δεύτερο δεν τελείωσαμε νωρίς το ματς και αποσυντονιστήκαμε, έτσι δώσαμε στη Σπάθα το δικαίωμα να παλέψει. Πρόκειται για μία πολύ καλά δουλεμένη ομάδα με δύναμη, πάθος και καλούς παίκτες. Εμείς κρατάμε τη δική μας ενέργεια και το πάθος που δείξαμε, αλλά και το “μηδέν” το οποίο κρατήσαμε για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Εύχομαι στην ομάδα της Σπάθας, καλή συνέχεια και να πετύχουν όλους τους στόχους που έχουν θέσει.

Mikel Chania Delivery