Πηγουνάκης: Αφιερωμένη στον πρόεδρο η πρόκριση στον τελικό

Πανακρωτηριακός Κύπελλο Χανίων | 15 Φεβρουαρίου 2017, 22:44

Στον πρόεδρο της ομάδας, Μανώλη Σβουράκη, αφιέρωσε την πρόκριση του Πανακρωτηριακού στον τελικό του κυπέλλου Χανίων, ο προπονητής της ομάδας, Μανώλης Πηγουνάκης, μιλώντας στο athlitiko.

«Ο τελικός και γενικά η επιτυχία αφιερώνεται πρώτα απ’όλα στον πρόεδρο, Μανώλη Σβουράκη, που τόσα πολλά έχει κάνει γι’αυτήν την ομάδα και του κάνουμε αυτή την αφιέρωση γιατί του αξίζει. Επίσης, φυσικά σε όλα τα παιδιά και σε όλο τον κόσμο του Ακρωτηρίου που είναι δίπλα μας και στους παίκτες μου», είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο athlitiko:

Για την πρόκριση του Πανακρωτηριακού στον τελικό:

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Ένας ημιτελικός που πάει στα πέναλτι, κερδίζεται από τον πιο τυχερό και τον πιο ψύχραιμο. Ήμασταν πιο τυχεροί και πιο ψύχραιμοι και πιο αποφασισμένοι και καταλήξαμε να είμαστε νικητές.

Θεωρώ ότι θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει τον ημιτελικό πολύ νωρίς, δυστυχώς όμως δεν εκμεταλλευτήκαμε κάμποσες ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ισοφαρίσει το παιχνίδι η Σπάθα, έχοντας κι αυτή μία ευκαιρία να “κλέψει” το παιχνίδι, αλλά νομίζω σαν συνολική εικόνα είναι δίκαιο το αποτέλεσμα παρότι, ξαναλέω, ένα ματς που τελειώνει στα πέναλτι όποιος και να το πάρει το δικαιούται. Αλλά σαν συνολική εικόνα νομίζω ότι σταθήκαμε καλύτερα και είχαμε τις πιο πολλές και κλασικές ευκαιρίες. Συγχαρητήρια και στους 28 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν, μαζί με τις αλλαγές. Νομίζω ότι έδειξαν ήθος, πάθος και πειθαρχία και συγχαρητήρια σε όλους, διότι θεωρώ ότι και οι πάγκοι και οι προπονητές και εγώ και ο προπονητής της Σπάθας, ο Βαγγέλης Αγγελάκης, ήμασταν αρκετά πειθαρχημένοι στα αγωνιστικά πλαίσια και νομίζω ότι κρατήσαμε αρκετά ψηλά το επίπεδο».

Για τον τελικό:

«Ο τελικός και γενικά η επιτυχία αφιερώνεται πρώτα απ’όλα στον πρόεδρο, Μανώλη Σβουράκη, που τόσα πολλά έχει κάνει γι’αυτήν την ομάδα και του κάνουμε αυτή την αφιέρωση γιατί του αξίζει. Επίσης, φυσικά σε όλα τα παιδιά και σε όλο τον κόσμο του Ακρωτηρίου που είναι δίπλα μας και στους παίκτες μου.

Όσο για τον τελικό μέχρι τότε έχουμε πολύ χρόνο και ειλικρινά δεν σκέφτομαι καθόλου  τον τελικό τώρα, καθώς έχουμε ένα πολύ δύσκολο ματς το Σάββατο με τον Κρητικό Αστέρα και γενικά έχουμε ένα δύσκολο πρωτάθλημα το οποίο θέλουμε να παραμείνουμε στο “κυνήγι”  κατάκτησής του, ο οποίος είναι επίσης ένας βασικός στόχος. Τον τελικό θα τον δούμε μία εβδομάδα πριν γίνει».

karta antonis garden

Rabona ad