Πήγαν στις Μουρνιές για …αυτοψία – Προχωρούν τα έργα

ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ | 19 Ιουλίου 2016, 16:52

Μέλη της διοίκησης της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ μαζί με τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Κατσούλη έκαναν αυτοψία στο γήπεδο των Μουρνιών, στην έδρα που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα στη Γ' Εθνική.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

 

Επίσης, η πρώτη προπόνηση θα γίνει στις 27/7, ο αγιασμός στις 28/7 και στις 10/8 η επίσημη παρουσίαση των νέων αποκτημάτων του ΙΝΚΑ.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας:

Αυτοψία στο γήπεδο των Μουρνιών πραγματοποίησαν το απόγευμα της Δευτέρας μέλη της διοίκησης της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με τον προπονητή Γιάννη Κατσούλη. Ελέγχθηκαν αποθηκευτικοί χώροι και χώροι αποδυτηρίων, ενώ αποφασίστηκαν και οι αλλαγές που θα γίνουν, προκειμένου να διαμορφωθεί ένας χώρος για τη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών, καθώς και των συνεντεύξεων Τύπου.

Εν τω μεταξύ, στις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο γήπεδο των Αγίων Αποστόλων, ενώ στις 28 θα γίνει ο αγιασμός, παρουσία και των ομάδων Νέων και Παίδων.

Τέλος, η επίσημη παρουσίαση της ομάδας και των νέων αποκτημάτων θα γίνει στο παραλιακό club Cabana Mare, στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας, στις 10 Αυγούστου, στις 8 μ.μ.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad