Πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη

Δάφνη ΑΕ Κυδωνίας | 6 Φεβρουαρίου 2016, 20:39

Με σύμμαχο και πάλι την έδρα του Εμπρόσνερου, η Δάφνη κατάφερε να κατακτήσει τους τρεις βαθμούς της νίκης κερδίζοντας με σκορ 4-2 την ΑΕ Κυδωνίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ΑΕ Κυδωνίας αιφνιδίασε και προηγήθηκε στο 1’ με τον Γ. Καλογερακη, όμως στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πέτυχαν την ανατροπή σημειώνοντας τέσσερα γκολ.

Ο Νικολαντωνάκης με δύο τέρματα, στο 10’ και το 15’, έκανε το 2-1 για την Δάφνη, με τον Κλάδο να πήρε τη σκυτάλη και να πέτυχε ακόμα δύο γκολ στο 40’ και το 60’ (4-1).

Ο Γ.Καλογεράκης απλά μείωσε σε 4-2, πέντε λεπτά αργότερα για την ΑΕ Κυδωνίας, που είχε αριθμητικό μειονέκτημα από το 33’ λόγω της αποβολής του τερματοφύλακα Ελευθερίου.

Η Δάφνη εύχεται περαστικά στον ποδοσφαιρστή της ομάδας Σταθάκη που υποβλήθηκε σε εγχείριση.

Δαφνη (Σταμάτης Φλεμετάκης): Κοζωνάκης, Σοφιανόπουλος, Τραϊτοράκης, Τσαρδακάς, Σκριάπας, Κοκολάκης Μ., Ντούπη (60’ λ.τρ. Καπριδάκης), Κλάδος (80’ Μοχλάκης Γ.), Νικολαντωνάκης, Μανταδάκης, Μαρίν

ΑΕ Κυδωνίας (Νεκτάριος Μπουρμπάκης): Ελευθερίου Θ., Τσιτσιριδάκης, Σφυριδάκης (15’ Γιακουμάκης, 62’ Καλογεράκης Α.), Τσίνης, Δημητρογιαννάκης, Αποστολάκης (33’ Γεωργανάς Π.), Μιχάκης, Μπραουδάκης, Μάρακας, Κατσουλάκης, Καλογεράκης Γ.

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis