Πέτυχε την δεύτερη νίκη της

Υρτακίνα Ίκαρος Ταυρ. | 4 Ιανουαρίου 2016, 1:57

Την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Υρτακίνα η οποία επιβλήθηκε με σκορ 4-2 του Ικάρου Ταυρωνίτη στο παιχνίδι που "έριξε" την αυλαία για την 6η αγωνιστική της Γ' κατηγορίας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η Υρτακίνα προηγήθηκε με 4-0 μέχρι το 70′, με τους Σφυναρολάκη και Σολανάκη να πετυχαίνουν τα δύο πρώτα γκολ στο 20′ και το 30′.

Ο Φυλλαδιτάκης με ακόμα δύο προσωπικά τέρματα στο 55′ και το 70′ ανέβασε τον δέικτη στο 4-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 4-2 με πέναλτι του Νικολακόπουλου στο 75′ και το γκολ του Κουκουλά στο 80′.

Ο Φουντουλάκης είχε δοκάρι για την Υρτακίνα στο 15′, ενώ ο Ίκαρος έπαιζε με 10 παίκτες από το 30′ λόγω του τραυματισμού του Μ. Γιακουμάκη και ενώ δεν υπήρχε άλλος παίκτης στον πάγκο.

Υρτακίνα (Κώστας Κριμπιζάκης): Γεωργιλάκης, Βαρδουλάκης, Ποντικάκης (80′ Γρυφάκης), Γκεγκάι, Πολικανδριώτης, Λέσι, Φουντουλάκης (41′ λ.τρ. Σαρτζετάκης), Σολανακάκης, Ξενάκης, Σφυναρολάκης, Φυλλαδιτάκης (61′ Μπομπολάκης)

Ίκαρος Τ. (Γιώργος Παπαβασιλείου): Τσομπάνογλου, Μαθιουδάκης Α., Διγενάκης, Γιακουμάκης Μ., Γιακουμάκης Κ., Παπαβασιλείου, Κουκουλάς, Νικολακόπουλος, Γωνιωτάκης, Αποστολάκης, Λιονάκης

Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

Estrella

Papantonakis Cards