Πετρούνιας: Θα τα πούμε στο Παρίσι, δεν κλείνει η καριέρα με 3η θέση!

Σπορ 2 Αυγούστου 2021, 13:15

Αποφασισμένος να επιστρέψει "άμεσα" στην κορυφή των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες δηλώνει λίγες μόνο ώρες μετά από το χάλκινο μετάλλιο στο Τόκιο ο Λευτέρης Πετρούνιας.

Ο σπουδαίος Ελληνας αθλητής της ενόργανης γυμναστικής μιλώντας στην ΕΡΤ… έκλεισε ραντεβού για το Παρίσι, τονίζοντας ότι η καριέρα του δεν πρέπει να κλείσει με ένα χάλκινο, αλλά με χρυσό μετάλλιο!

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ σε απόδοση από το athlitiko έχουν ως εξής: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα, πρώτα απ’ όλα και στις κόρες μου, τη Σοφία και την Ελένη. Αισθάνομαι πάρα πολύ γεμάτος, ήταν ένας εξαιρετικός τελικός, πάρα πολύ δύσκολος. Η διαχείρισή του ήταν τρομακτικά δύσκολη. Είναι πολύ ανάμεικτα τα συναισθήματα. Είμαι πολύ γεμάτος, είμαι πολύ ευτυχισμένος που είμαι ξανά στα μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά από πανδημίες, χειρουργεία και όλα όσα έχουν περάσει και έχω περάσει. Παρ’ όλα αυτά έχω μια γλυκόπικρη γεύση, γιατί μ’ αρέσει να κερδίζω, δε μ’ αρέσει να έχω δεύτερη και τρίτη θέση και να είστε σίγουροι ότι θα κάνω τα πάντα για να την ξανακερδίσω… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει (για το ιστορικό της κατάκτησης δύο μεταλλίων σε Ολ. Αγώνες). Αυτό το μετάλλιο σημαίνει δικαίωση, ότι καλώς συνέχισαν να πιστεύουν όσοι πίστευαν σε μένα και με στήριζαν σε όλες μου τις δύσκολες στιγμές και απάντηση σε όσους σταμάτησαν να πιστεύουν και πίστεψαν ότι δε θα καταφέρω μετά από το χειρουργείο να επιστρέψω… Μαμά τα κατάφερα! (σε ερώτηση αν ήταν η μαμά του εκεί τι θα της έλεγε). Θέλω να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου, τη Βασιλική, που είναι εδώ μαζί μου και την ομάδα μου, τον Οδυσσέα Παξινό τον γιατρό μου και τον προπονητή μου, τον Δημήτρη Ράφτη και την Ιβάνα Τζούριτς, τη φυσιοθεραπεύτριά μου. Εννοείται ότι θα τα πούμε στο Παρίσι, δεν κλείνει η καριέρα με τρίτη θέση, πρέπει να κλείσει με πρώτη!».

JoyMachine

Rabona ad