Πετράκης: Βάσει ευκαιριών αξίζαμε τη νίκη – Τι είπε για τα Χανιά

Χανιά | 22 Ιανουαρίου 2023, 18:58

Την άποψη πως βάσει ευκαιριών η ομάδα του άξιζε να έχει κερδίσει, εξέφρασε στις δηλώσεις που παραχώρησε ο Γιώργος Πετράκης.

/Bella Pizza

Ο τεχνικός της Κηφισιάς μίλησε με καλά λόγια για την ομάδα των Χανίων από την οποία όπως είναι γνωστό είχε περάσει πριν από λίγα χρόνια, χαρακτηρίζοντας την αρκετά καλή και ανταγωνιστική. Οπως είπε ακόμη, τα Χανιά είχαν μεγάλο κίνητρο, κάτι που όπως σχολίασε δεν το περίμεναν στην Κηφισιά.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις του:

«Προτού ξεκινήσω θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ομάδα των Χανίων για την τιμή που μου έκανε με την ανθοδέσμη. Είναι μια ομάδα με την οποία πέρασα πολύ ωραία και ευχαριστώ ιδιαίτερα τη διοίκηση και τον πρόεδρο γι’ αυτή την κίνηση. Θεωρώ ότι έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στο οποίο έπαιξαν δύο πολύ καλές ομάδες. Πιστεύω ότι τα Χανιά είναι μία καλή ομάδα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες ούτε από ‘μας ούτε από τα Χανιά. Προσπαθούσαμε να διαβάσουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Εμείς δεν καταφέραμε να βγάλουμε τα πλεονεκτήματα που βγάζουμε συνήθως, περισσότερο στα πλάγια. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο διαφοροποιήθηκε λίγο αυτό, καταφέραμε και περάσαμε περισσότερες μπάλες στους επιθετικούς μας και στη συνέχεια φτάσαμε και στα εξωτερικά κανάλια στα οποία εμείς θέλαμε να πάμε. Είχαμε κάποια κοψίματα, είχαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες όπου θα μπορούσαμε να προηγηθούμε. Θεωρώ ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού κρατήσαμε τα Χανιά μακριά από την εστία μας εκτός από μια φάση, αν θυμάμαι καλά. Σίγουρα είναι μια δύσκολη έδρα, θέλαμε πάρα πολύ τη νίκη για να διευρύνουμε αυτό το σερί που έχουμε κάνει. Εννοείται ότι δε μας ευχαριστεί που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε, από την άλλη θέλουμε να έχουμε την ανάλογη σεμνότητα γιατί στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν πολλές ομάδες που να κερδίζουν συνέχεια. Σίγουρα στο επόμενο παιχνίδι θα κάνουμε μία νέα αρχή για να ξαναγυρίσουμε στα αποτελέσματα που θέλουμε και είναι οι νίκες».

Για το πώς είδε τα Χανιά: «Για να ‘μαι ειλικρινής, γιατί είναι μία ομάδα από την οποία έχω περάσει, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα. Οι ομάδες δε χτίζονται σ’ ένα καλοκαίρι ούτε το Δεκέμβριο… Στα Χανιά έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Θεωρώ ότι με βάση όλες αυτές τις ιδιαιτερότητες που έχει περάσει αυτή η ομάδα πως η εικόνα της είναι αρκετά καλή. Θεωρώ πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη διότι πιστεύω ότι θα υπάρξει περισσότερη χημεία μεταξύ των παικτών, ίσως και με κάποια καλά αποτελέσματα ν’ ανέβει η ψυχολογία. Στο πρωτάθλημα θα παίξει έναν πολύ ιδιαίτερο ρόλο, δεν ξέρω ποιος ακριβώς είναι ο στόχος της ομάδας και τι ακριβώς θέλει να πετύχει φέτος, όμως θεωρώ πως είναι μία ομάδα που είναι πολύ ανταγωνιστική και αρκετά καλή».

Για το αν κρίνει το αποτέλεσμα δίκαιο: «Θεωρώ ότι αν το πάρω καθαρά βάσει ευκαιριών θα πω ότι θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει, αυτές τις τρεις που είχαμε εμείς και η μία τα Χανιά. Θεωρώ ότι ελέγξαμε το παιχνίδι χωρίς να κάνουμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο ημίχρονο το χάσαμε, στο δεύτερο θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι, βρήκαμε τους χώρους και πράγματα που επιζητούμε. Αν πω ότι φαινόταν κάπου το παιχνίδι ότι μπορούσε να γύρει στο να σκοράρει κάποια ομάδα φαινόταν πως εμείς ήμασταν πιο κοντά για να πάρουμε την νίκη, όμως ήταν ένα ντέρμπι. Τα Χανιά είχαν μια πολύ καλή παρουσία. Δεν περιμέναμε τόσο πολύ, φάνηκε ότι είχαν πολύ μεγάλο κίνητρο απέναντι μας και σίγουρα απέδειξαν ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad